DARNIUS.png

Carta de Serveis

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.
El termini es va obrir el passat dia 1 de març, però arran de la Declaració d’estat d’alarma per fer front a la crisi sanitària de la Covid-19, que va suposar la suspensió dels terminis administratius, els terminis de presentació de candidatures van quedar suspesos.
Des del dia 1 de juny s’han reprès els terminis administratius, d’acord amb el Reial Decret 537/20 de 22 de maig per la qual cosa el termini per presentar les candidatures de la XII edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà finalitza el 8 de juliol de 2020.
Aquests guardons d’emprenedoria es distribueixen en cinc categories.
- Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada.
- Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa de l’Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement.
- Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis:
- Estudiants d’ESO
- Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius
- Premi a la Innovació, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos.
- Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos.
Atesa l’aturada provocada per la crisi sanitària de la Covid-19, el lliurament dels premis es farà a la tardor del 2020 al Teatre Municipal de Roses.

Aquesta convocatòria està impulsada l’AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), el Setmanari de l’Alt Empordà, Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Ajuntament de Roses.
Les bases d’aquesta convocatòria es poden descarregar a l’adreça www.premisemprenedorsaltemporda.com

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.