caenfrdees
CABANES.png

Carta de Serveis

Twitter Joventut

 

taula d'entitats juvenils de l'alt empordà

 Un dels potencials de la comarca és el gran nombre d'associacions juvenils que existeixen, no totes amb el mateix grau de compromís ni d'activitat al llarg de l'any però igual de vàlides per justificar la necessitat d'haver d’apostar fermament per promoure aquesta forma de participació organitzada, que es configura com una font inesgotable d’aprenentatges i de coneixement pels joves.

La interlocució amb aquest col·lectiu doncs, és clau a l’hora de desenvolupar polítiques juvenils, per aquest motiu és fa imprescindible afavorir la proximitat i promoure que les entitats siguin conscients del paper que poden de jugar en societat i dels instruments de què disposen per fer-ho. La Taula d'Entitats Juvenils és una de les eines que es proposa per impulsar aquest treball en comú. Les reunions, l'intercanvi entre els i les participants, la tramesa d’informació continuada o el suport tècnic i logístic són els arguments més importants per consolidar la taula i al mateix temps el teixit associatiu juvenil de la comarca, que té com a activitat important la Trobada Entitats Juvenils que s'organitza conjuntament cada any.

La taula és oberta a entitats juvenils però també a entitats d'altres àmbits formades per joves que siguin del territori. Actualment el llistat de contactes disposa de més de setanta adreces electròniques.

 

subvencions

L'Àrea de Joventut obre anualment convocatòria per subvencionar projectes i/o actuacions juvenils a l'àmbit de la comarca de l'Alt Empordà i adreçades a entitats sense finalitats lucratives. Les associacions que participen a la Taula d'Entitats Juvenils són els encarregats de revisar el text de la convocatòria i també de resoldre-la.

 

Altres convocatòries per entitats juvenils:

http://www.gencat.cat/Joventut/

http://xarxanet.org/financaments

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
situacio4.jpg
Lloc de prestació

Oficina Comarcal de Serveis a la Joventut
C/ Anicet de Pagès, 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
correu electrònic

Horari
Matí:
dilluns a divendres, 9-14 h.
Tarda:
dilluns a divendres, 16-18 h.

Horari estiu
1 juliol a 31 d'agost
dilluns a divendres, 9-14 h.