caenfrdees
DARNIUS.png

Carta de Serveis

Twitter Joventut

 

Aquest 4 de juny a les 9:30h transformem Vilafant en un camp de batalla de diversió! Demostra que amb una marcadora a la mà i amb les teves habilitats de subterfugi tens més perill Chuck Norris enfadat, i vine al Paintball de Vilafant!

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Full informatiu Paintball.pdf)Full informatiu Paintball.pdf[Full informatiu Paintball]170 kB
Descarregar aquest arxiu (Inscripció Paintball.pdf)Inscripció Paintball.pdf[Inscripció Paintball]179 kB

Llegeix més...

Des de l'àrea de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, organitzem pel proper 3 d'abril la clàssica Sortida al Palau Blaugrana per tant sols 20€, aquesta inclou el següent:

· Entrada per veure el partit FC Barcelona - ICL Manresa

· Entrada a la pista de gel

· Transport (bus FIG-BCN

· Monitoratge

Llegeix més...

Des de l'àrea de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, ens congratula presentar-vos la programació oficial de l'Oficina Jove per aquest 2016Per tots aquells que us vulgueu apuntar-vos a les activitats gratuïtes, tant sols heu d'omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç: goo.gl/jfbLy4 o bé, de manera presencial a l'Oficina Jove de l'Alt Empordà, situada al carrer Anicet de Pagès, 2 de Figueres.

Per a dubtes o preguntes podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 972 67 37 28 o bé escrivint a:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Programació 2016 petit.pdf)Programació 2016 · Gener a Juny[ ]8481 kB

Com és tradició, el pròxim 30 de gener l'àrea de joventut del Consell Comarcal realitza l'esquiada Jove juntament amb Viatges Viñolas. Enguany anirem a l'estació d'esquí Vallter2000. Per tal d'afavorir una bona participació, i conscients dels temps que corren, mantenim els preus i oferim dues modalitats a escollir:

   Sortida completa (Bus + Forfet + Assegurança de pistes) = 35€

   Només viatge (anada i tornada en Bus) = 15€

La sortida es realitzarà el dia 30 de gener a les 6:30 de Roses, 6:45 de Castelló d'Empúries, i 7:00h de l'estació d'autobusos de Figueres, i es tornarà entre les 18h i les 19h. Per apuntar-vos, i tenir la informació més detallada teniu la fitxa d'inscripció i el full informatiu sota aquesta noticia en "PDF", o també si ho desitgeu podeu seguir llegint per a veure'n el resum.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Full informatiu ESQUIADA 2016.pdf)Full informatiu esquiada[ ]104 kB
Descarregar aquest arxiu (Inscripció ESQUIADA2016.pdf)Inscripció esquiada[ ]145 kB

Llegeix més...

Des de l'àrea de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, ens congratula presentar-vos la programació oficial de l'Oficina Jove per aquesta tardor. I es que enguany hem editat un llibret, que trobareu adjunt a aquesta publicació, amb tots els cursos, tallers, activitats i serveis que elaborem per als joves.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (tardor.pdf)Programació Oficina Jove · Tardor 2015[Programa d\'activitats de l\'Oficina Jove per a la Tardor de 2015]9367 kB

Llegeix més...

situacio4.jpg
Lloc de prestació

Oficina Comarcal de Serveis a la Joventut
C/ Anicet de Pagès, 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
correu electrònic

Horari
Matí:
dilluns a divendres, 9-14 h.
Tarda:
dilluns a divendres, 16-18 h.

Horari estiu
1 juliol a 31 d'agost
dilluns a divendres, 9-14 h.