PALAUDE.png

Carta de Serveis

Twitter Joventut

Des de l'àrea de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, ens congratula presentar-vos la programació oficial de l'Oficina Jove per aquesta tardor. I es que enguany hem editat un llibret, que trobareu adjunt a aquesta publicació, amb tots els cursos, tallers, activitats i serveis que elaborem per als joves.

Aquesta nova temporada l'iniciem amb moltes i importants novetats, com ara els tallers musicals, el grup de teatre, o la ludoteca jove. Tot i que també mantenim accions ja consolidades com, el club de rol, els cursos de cuina i lleure, o les sortides comarcals. La idea de fons es oferir als joves una activitat diferent cada dia de la setmana de dimarts a dissabte. A més a més, una altra novetat digne de menció es que el preu d'aquestes activitats. I es que durant aquest trimestres tots els cursos i activitats seran gratuïts (Exceptuant el curs de monitor i director de lleure, i la sortida a port aventura).

Per a que totes aquestes activitats arribin al màxim nombre de joves possibles, hem editat 4500 llibrets que repartirem als instituts de la ciutat, i des de la mateixa Oficina Jove. 

Per tots aquells que us vulgueu apuntar-vos a les activitats gratuïtes, tant sols heu d'omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1Dfc8VAiXDgpl8dJmsclt8qUoZb_Fk8LZNknmplqOHow/viewform o bé, de manera presencial a l'Oficina Jove de l'Alt Empordà, situada al carrer Anicet de Pagès, 2 de Figueres.

Per a dubtes o preguntes podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 972 67 37 28 o bé escrivint a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (tardor.pdf)Programació Oficina Jove · Tardor 2015[Programa d\'activitats de l\'Oficina Jove per a la Tardor de 2015]9367 kB
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
situacio4.jpg
Lloc de prestació

Oficina Comarcal de Serveis a la Joventut
C/ Anicet de Pagès, 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
correu electrònic

Horari
Matí:
dilluns a divendres, 9-14 h.
Tarda:
dilluns a divendres, 16-18 h.

Horari estiu
1 juliol a 31 d'agost
dilluns a divendres, 9-14 h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.