DARNIUS.png

Carta de Serveis

Twitter Joventut

Com es tradició l'àrea de joventut del Consell Comarcal inicia la temporada de dinamització 2015-2016 amb la mítica sortida a Port Aventura. Enguany es durà a terme el 7 de Novembre i estarà enmarcada dintre dels espectacles de terror que es celebren per Halloween. 

L’activitat està oberta a tothom. Sortirem tots plegats amb autocar des de l’estació d’autobusos de Figueres, a les 7:00h del matí en punt, l’arribada està prevista a Figueres a les 22 h.

Per apuntar-se a la sortida cal omplir el full d'inscripció, i si és menor omplir també l'autorització paterna, i portar-ho juntament amb els 30€ (preu de l'activitat) a l'Oficina Jove de Alt Empordà. Que es troba al c/ Anicet de Pagès n2. Recordeu de portar el DNI i la Tarja del Servei Català de la Salut i adjunteu les fotocòpies a la fitxa d’inscripció.

Teniu tots els documents al peu de la noticia. Per a més informació, o per resoldre qualsevol dubte podeu trucar al 972 67 30 96, o bé escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
situacio4.jpg
Lloc de prestació

Oficina Comarcal de Serveis a la Joventut
C/ Anicet de Pagès, 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
correu electrònic

Horari
Matí:
dilluns a divendres, 9-14 h.
Tarda:
dilluns a divendres, 16-18 h.

Horari estiu
1 juliol a 31 d'agost
dilluns a divendres, 9-14 h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.