caenfrdees
ELPORT.png

Carta de Serveis

Durant el període 2014-2020 la Unió Europea invertirà 14.700 milions d'euros en el nou programa Erasmus+ d'ensenyament, formació professional, polítiques de joventut i pràctica de l'esport. El programa té per objectiu millorar les possibilitats que tenen els joves de trobar feina i permetre'ls alhora desenvolupar la seva personalitat; també pretén ajudar els nostres sistemes d'ensenyament i de formació professional a oferir un ensenyament que proporcioni als joves les competències necessàries per poder incorporar-se a la societat i al mercat de treball.

Al presentar un projecte, es pot aconseguir finançament per fer activitats relacionades amb l'ensenyament, la formació professional, les polítiques de joventut o la pràctica de l'esport.

Si formes part d'una entitat o institució de la comarca que treballa amb joves i has pensat en presentar un projecte d'Erasmus + o conèixer quines oportunitats et pot oferir, des de l'àrea de Joventut et podem orientar i assessorar.

 

Per a més informació:

Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà-Oficina Jove de l'Alt Empordà, C/Anicet de Pagès, 2, Figueres 972673728 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

A internet:
http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/participacio_i_solidaritat/erasmus/
http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/index_es.htm

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
situacio4.jpg
Lloc de prestació

Oficina Comarcal de Serveis a la Joventut
C/ Anicet de Pagès, 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
correu electrònic

Horari
Matí:
dilluns a divendres, 9-14 h.
Tarda:
dilluns a divendres, 16-18 h.

Horari estiu
1 juliol a 31 d'agost
dilluns a divendres, 9-14 h.