caenfrdees
CABANES.png

Carta de Serveis

El Servei de Voluntariat Europeu és un programa de la Unió Europea que es desenvolupa en els àmbits de l’educació, la formació, la joventut i l’esport durant el període 2014-2020. El Consell Comarcal de l'Alt Empordà està acreditat com a entitat del SVE.

Aquest permet a joves d’entre 17 i 30 anys expressar el seu compromís personal mitjançant un servei de voluntariat que es desenvolupa en un estat diferent al de residència.

Amb la seva participació, en el SVE els joves adquireixen una sèrie d'habilitats i coneixements de gran importància en el context personal i professional. Aquest procés és reconegut per la Comissió Europea amb un certificat que l'acredita: el Youthpass.
El programa subvenciona a cada jove participant fins el 90% del cost total de les despeses. (Viatge, allotjament, manutenció, assegurança, curs d’idioma i diners de butxaca).
Des del Consell Comarcal de l'Alt Empordà assessorament als joves interessats donem informació del programa, ajudem a trobar el projecte que més interessi i l'entitat d'acollida del país escollit i realitzarem totes les gestions administratives necessàries.


Per a més informació:

Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà-Oficina Jove de l'Alt Empordà, C/Anicet de Pagès, 2, Figueres 972673728 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

A internet:
http://www.juventudenaccion.injuve.es/acciones/voluntariadoeuropeo/?__locale=es
http://europa.eu/youth/es
http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/voluntariat_a_l_estranger/

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
situacio4.jpg
Lloc de prestació

Oficina Comarcal de Serveis a la Joventut
C/ Anicet de Pagès, 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
correu electrònic

Horari
Matí:
dilluns a divendres, 9-14 h.
Tarda:
dilluns a divendres, 16-18 h.

Horari estiu
1 juliol a 31 d'agost
dilluns a divendres, 9-14 h.