caenfrdees
ELPORT.png

Carta de Serveis

Temes d'actualitat

En els propers dies el Consorci AOC inhabilitarà l’opció d'autenticació ciutadana al servei e-TRAM / e-TRAC mitjançant el sistema d'usuari i contrasenya del portal CAT365. El motiu és la discontinuïtat del servei de CAT365 per part de la Generalitat de Catalunya a partir de l’1 de gener de 2013.

A la pràctica, aquest canvi implica que es desactivarà l’accés amb usuari i contrasenya a l’e-TRAM / e-TRAC. La realització de tràmits pels ciutadans es podrà continuar realitzant mitjançant els altres mecanismes actualment disponibles segons la configuració que vau definir de la seguretat: sense autenticació i amb certificats digitals (idCAT, DNI electrònic, Camerfirma, FNMT, Firma Professional, etc.).

A les pantalles adreçada als ciutadans de l’e-TRAM / e-TRAC publicarem una nota informativa sobre aquest canvi. Globalment  cal que sapigueu que l’ús de l’usuari i contrasenya de CAT365 per autenticar-se a e-TRAM / e-TRAC és molt minoritari i que fa temps que s’havia deixat de promocionar. Pel conjunt de tràmits realitzats durant l’any 2012 aquest sistema d'autenticació ha representat únicament un 0,3% sobre el total.

Font: Consorci AOC
Trobareu l'article original aquí.

Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.