caenfrdees
CISTELLA.png

Carta de Serveis

El projecte AODL comarcal de comerç s'ha posat en pràctica amb la contractació d'un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) el desembre de 2018. L'objectiu és consolidar el comerç de proximitat amb la col·laboració dels ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, amb l'incorporació de l'Escala prevista pel 2020. La iniciativa s’inscriu en les pautes descrites al Projecte de desenvolupament comercial de la comarca que es va realitzar el 2018.
 
Els sis municipis més turístics de la zona s’han implicat i col·laboraran en el projecte que consistirà en impulsar una sèrie de mesures per consolidar els comerços de proximitat com a referents de compra per a la població resident. Amb la creació d’una Taula Comarcal de Comerç, amb presència tècnica, política i de les associacions de comerciants, s’articulen tres Grups de Treball: Formació, Promoció i Urbanisme.
 
Algunes de les accions concretes són la revisió i ampliació de l’oferta formativa del sector comerç, l'acondiciament d’espais urbans per tal de fer-los més atractius o la creació de campanyes de sensibilització cap al comerç local.

 

Trobareu la informació de les accions concretes a:

 


Situació excepcional

L'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ofereix diferents llistats amb les mesures excepcionals dirigides a Comerç per fer front a la crisi sanitària del COVID-19.

   Comerç / COVID-19
 
 
Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
 

Ajuntaments_Consell.jpg

 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Més informació a:

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470 /
972503088 (ext. 303)

correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.