caenfrdees
GARRIGAS.png

Carta de Serveis

collage222.jpg

 

Llistat de participants

Aquest és el llistat dels aparadors i empreses productores artesanes participants:

 

Inscripcions

PERÍODE TANCAT (fins el 18 de setembre 2020)

Poden participar tots els establiments de comerç o serveis amb local a peu de carrer de l’Alt Empordà (exceptuant restauració) i les empreses productores i/o artesanes de l’Alt i el Baix Empordà.

Cal enviar la fitxa corresponent emplenada a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Què és?

L'Empordà als aparadors és una campanya de dinamització comercial per donar suport als establiments de comerços i serveis i a les empreses productores de la comarca en un context de crisi com el que ha provocat l'alerta sanitària de la covid-19. Consistirà en crear una experiència de compra basada en els aparadors singulars dels establiments comercials a peu de carrer, que exhibiran un producte elaborat a l'Empordà acompanyat d'una fotografia patrimonial relacionada.

Quan?

«L'Empordà als aparadors» es durà a terme durant el del 20 de novembre al 20 de desembre de 2020.

Com?

Els productors i establiments participants faran un intercanvi:

  • els establiments tindran aparadors singulars a partir de l'exhibició del producte elaborat a l’Empordà i d'una imatge patrimonial relacionada, i incentivaran la compra als seus establiments amb un sorteig,
  • les empreses productores tindran nous punts de visibilitat i la possibilitat d’organitzar activitats com tastos o demostracions (sempre que les condicions de mobilitat ho permetin).

Aquesta iniciativa d’aposta pel territori «farà que passin coses» als carrers, servirà de plataforma per conèixer els establiments comercials i productors participants ipromocionarà tant productes alimentaris, per exemple procedents de la Marca de Garantia Producte de l’Empordà, la DO del Vi o la DOP de l’Oli, com altres tipus de productes d’artesans locals.

Per incentivar la participació en la campanya i les activitats que s’organitzin als comerços -que es programaran seguint les prescripcions sanitàries- es realitzarà el sorteig de 6 lots de productes de l’Empordà entre les persones que facin una compra als establiments comercials, que es facin una foto a l'aparador i la pengin a Instagram indicant:

-nom del comerç

-nom del productor

-nom de la foto patrimonial enganxada a l'aparador

Qui hi pot participar?

  • Establiments de comerç o de serveis (retail) amb aparador a peu de carrer situats a l'Alt Empordà (exceptuant sector restauració)
  • Empreses productores i/o artesanes, agroalimentàries o no, que fabriquin o elaborin a l'Alt Empordà i el Baix Empordà

Per a què?

1.Crear una vivència de compra que atregui compradors a partir dels aparadors, durant la temporada baixa, i que tingui presència online per ser factible en cas de restriccions de mobilitat.

2.Posar en valor el comerç local i de proximitat a partir de la creació de sinergies entre el comerç, producte i patrimoni, elements identitaris i diferenciadors del territori.

3.Fomentar la col·laboració i cohesió entre els diferents municipis empordanesos.

Què ha de fer l'empresa amb aparador?

•Tenir exposat el producte local i el vinil patrimonial de l’Empordà a l’aparador de l’establiment durant la campanya.
•Posar un vinil de màxim 420 x 594 mm. (A2) a l’aparador com a imatge de la campanya «L’Empordà als aparadors» i fer difusió de la campanya a través del material gràfic.
•Oferir l’establiment perquè el/la productor/a pugui fer una activitatpromocional del producte local durant la campanya, si s’escau. (1 dia, màxim 2 hores), sempre que les normes sanitàries de prevenció del COVID19 hopermetin.
•Oferir un producte per incloure en el lot regal entre els participants al sorteigdurant la campanya.
 

Què ha de fer l'empresa que cedeixi el producte artesanal?

•Cedir el producte local o la seva imatge per exposar-lo en l’establiment/scomercial/s i col·laborar amb el/la comerciant en l’exposició de l’article al’aparador amb material de suport per exposar l’article, si s’escau. En cas de serun producte refrigerat o sigui difícil exposar-lo a un aparador, es podrà exposarel producte a través de fotografies o pantalles.
•Poder participar en més d’un establiment, sempre i quan siguin de municipisdiferents. (ex. botiga a La Jonquera i botiga a Roses exposant el mateix producte).
•Si s'escau, realitzar una activitat promocional del producte local durant la campanya (1 dia màxim 2 hores) en l’establiment comercial/s, sempre que les normes sanitàries de prevenció del COVID19 ho permetin.
•Oferir un producte per incloure en el lot regal entre els clients de l'establiment durant la campanya

Quant costa?

Participar a aquesta campanya no té cap cost.

Qui ho coordina?

El Consell Comarcal co-organitza la iniciativa amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, L’Escala, Figueres, La Jonquera, Llançà i Roses i 9 associacions de la comarca: Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries, Unió de Botiguers i Empresaris de l’Escala, Comerç Figueres Associació, Associació de Comerç Jonquera-Centre, Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, Associació de Comerciants Els Límits-El Portús, Associació de Comerciants de Llançà, Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus i l’Associació Empordà Turisme.

Aquest treball conjunt s’està coordinant des de la Taula Comarcal de Comerç, a la qual hi participen tècnics, regidors de les administracions participants de la comarca i representants d’associacions del comerç de l’Alt Empordà.

 

1.3_logos_2018.PNG

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

1.Ajuntaments_Consell.jpg

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.