caenfrdees
ELPORT.png

Carta de Serveis

 

El Consell Comarcal de l´Alt Empordà, des de l´any 2000, gestiona el servei d´abastament d´aigua en alta a quatre municipis d´aquesta zona: La Jonquera, Sant Climent Sescebes, Masarach, Espolla, Capmany, Agullana i Mollet de Peralada. Darrerament d´ha adherit a la xarxa la Mancomunitat de Garriguella, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera i Pedret i Marzà.

L´objectiu d´aquest servei és donar suport als municipis per a facilitar l´execució de les seves competències en abastament d´aigua a les seves poblacions obtimitzant així els recursos. Aquest servei és doncs de titularitat municipal, si bé el Consell Comarcal l´efectua la gestió amb els mitjans propis del servei o aquells de què s´hagi dotat.

El pou d´extracció d´aigua està situat a Peralada. El servei es regeix per un Reglament on s´hi troben les normes de funcionament i el règim econòmic. El cobrament del servei és trimestral i les taxes són aprovades anualment a les ordenances fiscals del Consell Comarcal de l´Alt Empordà. L´adhesió administrativa a aquesta xarxa es tramita amb la signatura adhesió al conveni marc corresponent al servei.

El servei es gestiona amb una empresa concessionària: SOREA

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972675839
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació AMAGA EL MISSATGE