CISTELLA.png

Carta de Serveis

La marca Empordà neix per a representar un territori amb una entitat comuna, pròpia i diferenciada. Paisatges tan diversos com propers que el converteixen en un indret únic, amb una història rica i present a cada racó. Un bressol per a la cultura, font d’inspiració per artistes, poetes i pensadors. Un indret amb una gastronomia innovadora i que alhora vetlla per mantenir les més preades tradicions.

 
Productes propis que creen una paleta de sabors amb denominació d’origen. Un comerç que evoluciona seguint sempre l’estela de la qualitat. I els empordanesos, persones amb un caràcter únic, que mirem endavant i fem de la creativitat la nostra font de progrés.
Empordà no és només un territori, Empordà són totes i cada una de les persones, entitats, productes, espais i iniciatives que, en definitiva, fan d’aquesta terra el lloc on tots volem viure.
 
 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.