ELFAR.png

Carta de Serveis

 

L'Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà té com a missió garantir les necessitats bàsiques de la població de la comarca i afavorir el seu benestar i inclusió social. Els serveis de l’àrea de Benestar es planifiquen i gestionen d'acord a les necessitats socials de la comarca, amb criteris d'eficiència, eficàcia i proximitat, tal i com estableix el marc normatiu i legal.

Treballem des de la responsabilitat pública i la vocació de servei per atendre les persones, garantir el seu dret universal a accedir als serveis socials, als serveis especialitzats i als recursos que hi estan associats.

Els i les professionals de l'àrea de Benestar garantim en tot moment la confidencialitat de les dades de les persones que atenem i acompanyem des dels nostres serveis.

Tota la ciutadania té garantit el dret d'accés als serveis socials i als serveis especialitzats i el seu ús efectiu en condicions d'igualtat, equitat i justícia redistributiva. Totes les persones i tots els col·lectius són atesos, sense distinció ni discriminació per raó de gènere, edat, ètnia, religió, llengua, orientació sexual o diversitat funcional.

Els serveis socials bàsics i els serveis especialitzats de l'àrea de Benestar tenen especialment en compte en la seva actuació les persones i col·lectius més vulnerables i amb menys recursos de la comarca, per garantir que els recursos arribin a qui més ho necessita. Promovem mesures d'acció positiva i fomentem la igualtat d'oportunitats i de tracte per garantir la igualtat de drets i d'accés als recursos comarcals.

Treballem i acompanyem les persones per prevenir les causes i factors que promouen la vulnerabilitat i el risc d'exclusió social.

Fem acció comunitària per empoderar les persones, treballem en xarxa amb els agents públics i privats del territori i promovem la participació i la co-governança dels nostres projectes d’inclusió social per reforçar el capital social de la comarca.

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (QUADRIPTIC.pdf)QUADRIPTIC 30 ANYS[ ]227 kB

Ràtio: 2 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
2a. Planta
17600 Figueres
Tel. 972522000
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.