ORDIS.png

Carta de Serveis

 

L'脌rea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 t茅 com a missi贸 garantir les necessitats b脿siques de la poblaci贸 de la comarca i afavorir el seu benestar i inclusi贸 social. Els serveis de l鈥櫭爎ea de Benestar es planifiquen i gestionen d'acord a les necessitats socials de la comarca, amb criteris d'efici猫ncia, efic脿cia i proximitat, tal i com estableix el marc normatiu i legal.

Treballem des de la responsabilitat p煤blica i la vocaci贸 de servei per atendre les persones, garantir el seu dret universal a accedir als serveis socials, als serveis especialitzats i als recursos que hi estan associats.

Els i les professionals de l'脿rea de Benestar garantim en tot moment la confidencialitat de les dades de les persones que atenem i acompanyem des dels nostres serveis.

Tota la ciutadania t茅 garantit el dret d'acc茅s als serveis socials i als serveis especialitzats i el seu 煤s efectiu en condicions d'igualtat, equitat i just铆cia redistributiva. Totes les persones i tots els col路lectius s贸n atesos, sense distinci贸 ni discriminaci贸 per ra贸 de g猫nere, edat, 猫tnia, religi贸, llengua, orientaci贸 sexual o diversitat funcional.

Els serveis socials b脿sics i els serveis especialitzats de l'脿rea de Benestar tenen especialment en compte en la seva actuaci贸 les persones i col路lectius m茅s vulnerables i amb menys recursos de la comarca, per garantir que els recursos arribin a qui m茅s ho necessita. Promovem mesures d'acci贸 positiva i fomentem la igualtat d'oportunitats i de tracte per garantir la igualtat de drets i d'acc茅s als recursos comarcals.

Treballem i acompanyem les persones per prevenir les causes i factors que promouen la vulnerabilitat i el risc d'exclusi贸 social.

Fem acci贸 comunit脿ria per empoderar les persones, treballem en xarxa amb els agents p煤blics i privats del territori i promovem la participaci贸 i la co-governan莽a dels nostres projectes d鈥檌nclusi贸 social per refor莽ar el capital social de la comarca.

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (QUADRIPTIC.pdf)QUADRIPTIC 30 ANYS[ ]227 kB
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
2a. Planta
17600 Figueres
Tel. 972522000
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.