MOLLET.png

Carta de Serveis

 

Servei d'Informació i Assessorament a les Dones (SIAD)

Punt d’informació, sensibilització i assessorament adreçat a les dones. Treballa especialment amb dones víctimes de violència masclista perquè es sentin acompanyades, escoltades, assessorades, protegides i tinguin una sortida adequada a les seves necessitats i a la dels seus fills/es.

Servei d'Atenció psicoterapèutica en violència (SAP)

Servei que ofereix suport i tractament psicològic a dones majors de 18 anys que estiguin passant per situacions de violència masclista.

Servei d’assessorament legal

Servei que dóna informació i orientació legal a les dones víctimes de violència masclista o que es trobin en processos que requereixen d’assessorament jurídic.

Servei de Resposta Urgent (SRU)

Servei d’acompanyament especialitzat per a situacions de violència masclista que presta una resposta immediata per a les dones i els seus fills/es en situacions de crisi.

Servei d’acolliment d’urgència

Servei d’allotjament temporal per a dones i els seus fills/es que s’activa en situacions de crisi per violència masclista.

Servei telefònic d'atenció i protecció per a víctimes de violència masclista (ATENPRO)

Recurs per a dones víctimes de violència masclista que no conviuen amb l'agressor que presta una atenció immediata i a distància, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
2a. Planta
17600 Figueres
Tel. 972522000
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.