CABANES.png

Carta de Serveis

 

Servei d'Informaci贸 i Assessorament a les Dones (SIAD)

Punt d鈥檌nformaci贸, sensibilitzaci贸 i assessorament adre莽at a les dones. Treballa especialment amb dones v铆ctimes de viol猫ncia masclista perqu猫 es sentin acompanyades, escoltades, assessorades, protegides i tinguin una sortida adequada a les seves necessitats i a la dels seus fills/es.

Servei d'Atenci贸 psicoterap猫utica en viol猫ncia (SAP)

Servei que ofereix suport i tractament psicol貌gic a dones majors de 18 anys que estiguin passant per situacions de viol猫ncia masclista.

Servei d鈥檃ssessorament legal

Servei que d贸na informaci贸 i orientaci贸 legal a les dones v铆ctimes de viol猫ncia masclista o que es trobin en processos que requereixen d鈥檃ssessorament jur铆dic.

Servei de Resposta Urgent (SRU)

Servei d鈥檃companyament especialitzat per a situacions de viol猫ncia masclista que presta una resposta immediata per a les dones i els seus fills/es en situacions de crisi.

Servei d鈥檃colliment d鈥檜rg猫ncia

Servei d鈥檃llotjament temporal per a dones i els seus fills/es que s鈥檃ctiva en situacions de crisi per viol猫ncia masclista.

Servei telef貌nic d'atenci贸 i protecci贸 per a v铆ctimes de viol猫ncia masclista (ATENPRO)

Recurs per a dones v铆ctimes de viol猫ncia masclista que no conviuen amb l'agressor que presta una atenci贸 immediata i a dist脿ncia, les 24 hores del dia, els 365 dies de l鈥檃ny.

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
2a. Planta
17600 Figueres
Tel. 972522000
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.