AGULLANA.png

Carta de Serveis

 
Per poder consultar la oferta d'activitats de la Motxilla Pedag貌gica per aquest proper curs 2021-2022 a la nostra web, ho podreu fer a partir de dues vies,
 
O b茅 a trav茅s d'un men煤 d'etiquetes que es us permet fer cerca de les activitats o b茅 per eix d'inter茅s o b茅 per curs escolar, que trobareu a la part dreta de la pantalla.
 
La tramitaci贸 on-line de la sol路licitud d'activitats es realitza a partir d' un formulari electr貌nic que haureu d'omplir per cada una de les activitats que volgueu sol路licitar. Tots els camps s贸n de compliment obligatori, si no hi poseu dades no us deixar脿 enviar el formulari.
 
 
La data m脿xima per a l'enviament de sol路licituds de les activitats 茅s el dia 29 d'octubre de 2021 .Recordeu que tota la sol路licitud d'activitats s'ha de fer per via telem脿tica. 
 
En el cas de que tingueu problemes per gestionar la sol路licitud a trav茅s de la web, podeu posar-vos en contacte amb en Salvador Alsina / Anna Mach de dilluns a divendres de 8-15 hores (972 67 70 50 ).
 
Salutacions cordials, bona tornada a les aules i bon curs escolar!!!

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.