ELPORT.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3r i 4rt ESO, BTX
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA
OBJECTIUS DE TREBALL: Adquirir coneixements bàsics de la Unió Europea.Explicar com ser actius a la Unió Europea. Donar a conèixer el programa Erasmus+ i altres eines, idiomes i oportunitats. 
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Explicar als joves com poden i han de ser actius en el marc de la Unió Europea assumint que és el seu espai comú. Per tant, han de tenir uns coneixements bàsics de la història i les institucions de la Unió Europea, i quines eines i oportunitats tenen al seu abast. Especialment s'introduirà el programa Erasmus + i ALTRES, en base a l'actual estratègia Europa 2020, incidint en la necessitat de parlar idiomes, adquirir noves capacitats i competències, i assumir el concepte de mobilitat al llarg de la vida acadèmica, professional i laboral. Facilitar les dades de contacte del Centre Europa Direct Girona, com la seva finestra de proximitat de la UE a les comarques Gironines.
DURACIÓ: 1 hora
CONTACTE: Joan Salellas- 972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Maria José Navarro Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
ORGANITZA: Centre Europe Direct Girona  i Àrea de Joventut  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
OBSERVACIONS: Cal ordinador amb connexió a internet i projector a l'aula. AQUESTA ACTIVITAT S'HA DE SOL·LICITAR COM A DATA MÀXIMA EL 15 DE SETEMBRE. Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criterirs de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.
Grups de 20 a 30 alumnes
COST: Gratuïta
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.