PALAUDE.png

Carta de Serveis

脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r,2n,3r i 4t ESO i BATX.
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Facilitar la comprensi贸 de conceptes b脿sics relacionats amb l'equitat de g猫nere, la masculinitat i la feminitat. Donar eines per desenvolupar un pensament cr铆tic en relaci贸 als manaments de g猫nere. Proposar un espai on els nois i noies puguin expressar, dialogar, reflexionar sobre els diferents models de masculinitat i feminitat i les seves conseq眉猫ncies en la vida quotidiana. Fer que els nois participin de l'equitat de g猫nere.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Freq眉entment pensem que el g猫nere es refereix 煤nicament a les noies/dones. El g猫nere tamb茅 afecta als nois/homes, ja que tamb茅 construeixen la seva identitat en base a uns par脿metres culturals. Als nois adolescents no se'ls ofereixen elements per reflexionar sobre els conflictes que els produeix l'aprenentatge de la seva masculinitat, el que els " fa homes". Els nens i nois poden tenir por ( per ser penalitzats si no s'ajusten al model esperat), a all貌 que s'ajusta com a mascul铆 a la nostra societat: ser fort sempre, amagar qualsevol caracter铆stica que s'ajusti a la feminitat, no expressar emocions i sentiments...
Les tem脿tiques de les din脿miques giraran entornal g猫nere i la masculinitat/feminitat, a la salut, a l'amor i a la corresponsabilitat.
DURACI脫: 1:30 hores
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no m茅s de 25-30 alumnes per grup.
COST: 75 鈧+ 0.35 鈧/Km de despla莽ament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.