BORRASSA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r,2n,3r i 4t ESO i BATX.
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Facilitar la comprensió de conceptes bàsics relacionats amb l'equitat de gènere, la masculinitat i la feminitat. Donar eines per desenvolupar un pensament crític en relació als manaments de gènere. Proposar un espai on els nois i noies puguin expressar, dialogar, reflexionar sobre els diferents models de masculinitat i feminitat i les seves conseqüències en la vida quotidiana. Fer que els nois participin de l'equitat de gènere.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Freqüentment pensem que el gènere es refereix únicament a les noies/dones. El gènere també afecta als nois/homes, ja que també construeixen la seva identitat en base a uns paràmetres culturals. Als nois adolescents no se'ls ofereixen elements per reflexionar sobre els conflictes que els produeix l'aprenentatge de la seva masculinitat, el que els " fa homes". Els nens i nois poden tenir por ( per ser penalitzats si no s'ajusten al model esperat), a allò que s'ajusta com a masculí a la nostra societat: ser fort sempre, amagar qualsevol característica que s'ajusti a la feminitat, no expressar emocions i sentiments...
Les temàtiques de les dinàmiques giraran entornal gènere i la masculinitat/feminitat, a la salut, a l'amor i a la corresponsabilitat.
DURACIÓ: 1:30 hores
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 75 €+ 0.35 €/Km de desplaçament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.