ELFAR.png

Carta de Serveis

脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJ脌, CICLE SUPERIOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER-EXPOSICI脫
OBJECTIUS : Parlar de les imatges i dels cossos dels personatges medi脿tics. Desmitificar el cos perfecte que difonen els mitjans. Q眉estionar estereotips sexistes i treballar el coneixement i l'estima del seu cos.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Quin nen o nena no ha volgut tenir un cos o fer el que fan els seus 铆dols medi脿tics? Les joguines, els videojocs, les pel路l铆cules, els personatges de ficci贸, els dibuixos animats i la forma com vesteixen els personatges de les s猫ries posen 猫mfasi en atributs com la competitivitat i la sexualitat, i transmeten imatges molt estereotipades de com ha de ser un nen o una nena. Amb aquest taller es pret茅n q眉estionar aquests estereotips i imatges que vinculen l'猫xit, l'acceptaci贸 i el benestar a tenir un cos sexy i fort, corrent el risc de danyar l'autoestima d'aquells que no entren dins aquests estereotips o c脿nons de bellesa medi脿tica.
DURACI脫: Dues sessions d'una hora cada una.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no m茅s de 25-30 alumnes per grup.
COST: 50 鈧+ 0.35 鈧/Km de despla莽ament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.