AGULLANA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER-EXPOSICIÓ
OBJECTIUS : Parlar de les imatges i dels cossos dels personatges mediàtics. Desmitificar el cos perfecte que difonen els mitjans. Qüestionar estereotips sexistes i treballar el coneixement i l'estima del seu cos.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Quin nen o nena no ha volgut tenir un cos o fer el que fan els seus ídols mediàtics? Les joguines, els videojocs, les pel·lícules, els personatges de ficció, els dibuixos animats i la forma com vesteixen els personatges de les sèries posen èmfasi en atributs com la competitivitat i la sexualitat, i transmeten imatges molt estereotipades de com ha de ser un nen o una nena. Amb aquest taller es pretén qüestionar aquests estereotips i imatges que vinculen l'èxit, l'acceptació i el benestar a tenir un cos sexy i fort, corrent el risc de danyar l'autoestima d'aquells que no entren dins aquests estereotips o cànons de bellesa mediàtica.
DURACIÓ: Dues sessions d'una hora cada una.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 50 €+ 0.35 €/Km de desplaçament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.