CAPMANY.png

Carta de Serveis

脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r, 2n, 3r i 4t ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Analitzar de forma cr铆tica la utilitzaci贸 del sexe i de la sexualitat en la publicitat. Veure la influ猫ncia que tenen els models de bellesa actual en la percepci贸 que tenim del propi cos. Recon猫ixer el model de sexualitat que es troba amagat sota actituds, missatges i textos publicitaris.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: En  petit grup es repartiran revistes dirigides a nois i a noies. Observarem les revistes i es retallaran imatges de dones i homes, textos , paraules que les acompanyen que cridin l'atenci贸 i siguin destacables segons el grup respecte a la imatge que transmeten les revistes cap a dones i homes i es construir脿 un collage. Posteriorment s'analitzar脿 l'煤s del cos que se'n fa dels homes i les dones. Finalment, parlarem sobre la utilitzaci贸 del sexe per per vendre un producte i quins missatges, en relaci贸 a la sexualitat, s'amaguen en la publicitat.
DURACI脫: 1:30 hores.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no m茅s de 25-30 alumnes per grup.
COST: 75 鈧+ 0.35 鈧/Km de despla莽ament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.