GARRIGAS.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Analitzar els estereotips de gènere transmesos en els mitjans de comunicació i veure els continguts simbòlics que porten i les seves conseqüències. Aprendre a llegir imatges de la publicitat sobre els estàndards de bellesa corporal que regulen l'aparença física, com si fossin normes. Conèixer la influència d'aquestes imatges i dels " cossos models" en el desenvolupament de la identitat de gènere. Promoure una actitud crítica davant les imatges corporals que es mostren en els mitjans. Construir una identitat personal amb autoestima física i emocional.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Les imatges amaguen emocions, sentiments, missatges...i són diferents en funció de si es volen dirigir a nens o nenes. Com si fossin investigadors i investigadores, nens i nenes hauran de descobrir què hi ha darrera d'aquestes, aprendre-les a llegir i desvelar el secret per créixer en igualtat de gènere.
DURACIÓ: 1:30 hores.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa www. igualtatcreativa.com
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 60 €
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.