AGULLANA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT:  3r i 4t ESO, i BATX.
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Identificar missatges estereotipats, violents i vexatoris dels vídeos musicals més vistos de YouTube. Reconèixer l’existència de la masculinitat tradicional que mostren aquests vídeos. Identificar les característiques d’aquests estereotips i avaluar les conseqüències negatives que poden tenir per l’autoestima. Adonar-se del missatge ocult de les lletres de les cançons, així com veure com la majoria d’aquestes transmeten tòpics de l’amor romàntic i relacions poc igualitàries.

 DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Visionat dels vídeos més vistos del canal youtube i la música que consumeixen nois i noies actualment i ens preguntarem: si els agrada, si els enganxa la música, quines sensacions els transmet, si s'hi senten identificats/des.... per després passar a treballar el missatge que transmet la cançò, identificar el seus estereotips i situacions de violència de gènere...

DURACIÓ: 60 minuts però es recomana, per tal de poder aprofundir en els continguts, que tingui una durada de 90 o 120 minuts.
CONTACTE:  Cristina Vila: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Mireia Selva: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 60 € per 60 minuts
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.