CADAQUES.png

Carta de Serveis

脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3r i 4t ESO i BATX
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Analitzar de forma cr铆tica els t貌pics sobre l'amor i les relacions de parella. Veure com ens influencien els mites a l'hora de viure les primeres relacions de parella. Con猫ixer els indicadors d'ab煤s ( ex: control del m貌bil). Aprendre a recon猫ixer les nostres necessitats, a estimar-nos, a respectar-nos, a saber qu猫 volem i saber com volem que sigui la nostra relaci贸 de parella. 
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Es faran diferents din脿miques per treballar els mites de l'amor rom脿ntic, les relacions afectives, els indicadors de les relacions abusives i els vincles equitatius. Es treballar脿 amb els joves les relacions en les parelles joves, l'afectivitat i la sexualitat, els mites de l'amor rom脿ntic, els indicadors de les relacions abusives i la import脿ncia de l'espai personal per construir relacions afectives sanes i des de la igualtat.
DURACI脫: 2 sessions d'1 hora cada una.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no m茅s de 25-30 alumnes per grup.
COST: 50 鈧  x sessi贸
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.