BASCARA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3r i 4t ESO i BATX
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Analitzar de forma crítica els tòpics sobre l'amor i les relacions de parella. Veure com ens influencien els mites a l'hora de viure les primeres relacions de parella. Conèixer els indicadors d'abús. Aprendre a reconèixer les nostres necessitats, a estimar-nos, a respectar-nos, a saber què volem i saber com volem que sigui la nostra relació de parella. 
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Un taller basat en el vídeo creat per Canvia el conte “La Bella surt del conte”, on parlarem dels mites de l’amor romàntic, de les expectatives que tenim en les primeres relacions afectives i sexuals i la seva relació amb la violència. Aprendrem eines per detectar diferents manifestacions de violència: física, psicològica o sexual. I, finalment, posarem en pràctica models que ens permetin establir relacions des del bon tracte.
DURACIÓ: 60 minuts però es recomana, per tal de poder aprofundir en els continguts, que tingui una durada de 90 o 120 minuts.
CONTACTE: Cristina Vila: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Mireia Selva: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 60 €  per 60 minuts.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.