CABANES.png

Carta de Serveis

脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJA I CICLE SUPERIOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Con猫ixer els estereotips de g猫nere que fomenten alguns jocs i joguines. Aprendre a valorar els jocs i les joguines que promouen actituds i comportaments de cooperaci贸, d'amistat, de respecte, de relacions d'igualtat. Implicar les criatures i les seves fam铆lies en la import脿ncia de l'煤s de joguines no sexistes.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Cada nen i cada nena portar脿 alguna joguina a l'aula i ens preguntarem si creuen que hi ha joguines de nens i joguines de nenes, quines joguines els agraden i quines no, i els proposarem un intercanvi de joguines. Aix铆, crearem una botiga de joguines i un cat脿leg de joguines ( amb fotografies, dibuixos,) que q眉estioni les que tenen car脿cter sexista, proposant una reflexi贸 al voltant d'aquestes.El cat脿leg arribar脿 a les fam铆lies per tal que coneguin quines joguines s贸n sexistes i ho tinguin en compte.
DURACI脫: 2 sessions d'una hora
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no m茅s de 25-30 alumnes per grup.
COST: 50 鈧+ 0.35 鈧/Km de despla莽ament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.