ELFAR.png

Carta de Serveis

脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: cicle inicial i  CICLE MITJ脌
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Con猫ixer els estereotips de g猫nere que fomenten alguns jocs i joguines i mostrar nens i nenes jugant tot tipus de jocs. Aprendre a valorar els jocs i les joguines que promouen actituds i comportaments de cooperaci贸, d'amistat, de respecte, de relacions d'igualtat. Conscienciar i implicar a les criatures i a les seves fam铆lies de la import脿ncia de joguines no sexistes.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Cada nen i nena portar脿 alguna joguina i ens preguntarem si creuen que hi ha joguines de nens i de nenes,quines els agraden i quines no els agraden i proposarem canvis de joguines i de rols. Ens explicaran com hi juguen i qu猫 aprenen de cada joguina. Aix铆 es crear脿 una botiga de joguines i un cat脿leg de joguines ( amb fotografies, dibuixos), que q眉estioni les que tenen car脿cter sexista. El cat脿leg arribar脿 a les fam铆lies per tal que coneguin qu猫 s贸n les joguines sexistes i ho tinguin en compte quan en vulguin comprar alguna.
DURACI脫: 1 hora.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa www. igualtatcreativa.com
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no m茅s de 25-30 alumnes per grup.
COST: 50 鈧
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.