BORRASSA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: cicle inicial i  CICLE MITJÀ
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Conèixer els estereotips de gènere que fomenten alguns jocs i joguines i mostrar nens i nenes jugant tot tipus de jocs. Aprendre a valorar els jocs i les joguines que promouen actituds i comportaments de cooperació, d'amistat, de respecte, de relacions d'igualtat. Conscienciar i implicar a les criatures i a les seves famílies de la importància de joguines no sexistes.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Cada nen i nena portarà alguna joguina i ens preguntarem si creuen que hi ha joguines de nens i de nenes,quines els agraden i quines no els agraden i proposarem canvis de joguines i de rols. Ens explicaran com hi juguen i què aprenen de cada joguina. Així es crearà una botiga de joguines i un catàleg de joguines ( amb fotografies, dibuixos), que qüestioni les que tenen caràcter sexista. El catàleg arribarà a les famílies per tal que coneguin què són les joguines sexistes i ho tinguin en compte quan en vulguin comprar alguna.
DURACIÓ: 1 hora.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa www. igualtatcreativa.com
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 50 €
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.