GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

脌REA: CONSUM
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Inicial, Cicle Mitj脿, Cicle Superior Escola Educaci贸 Especial
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/TALLER
OBJECTIUS : L'Escola del Consum de Catalunya (ECC) 茅s un servei p煤blic creat per l'Ag猫ncia Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya . El seu objectiu 茅s afavorir la pres猫ncia de l'educaci贸 del consum dins l'脿mbit educatiu catal脿,posant al servei de la ciutadania una diversitat d'activitats i oferint-li un assessorament en mat猫ria d'educaci贸 del consum.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Hi ha dos tipus de tallers: uns de caire m茅s GLOBAL ( tallers que a partir d'un tema quotidi脿, tracten diferents aspectes relacionats amb el consum d'una forma global i incideixen sobretot en continguts actitudinals)  i altres de caire m茅s ESPEC脥FIC (tallers en qu猫 es tracten temes concrets relacionats amb el consum).
DURACI脫: 3 hores. Els professionals de l'Escola de Consum de Catalunya es despla莽aran al CEIP per dur a terme l'activitat, i en tot moment els alumnes han d'estar acompanyats d'un professor/a responsable del grup. Tamb茅 茅s possible dur a terme aquesta activitat a la seu de l'Escola de Consum de Catalunya
CONTACTE: Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o b茅 93 5516551 /93 551 65 54
ORGANIZA: Ag猫ncia Catalana del Consum 
OBSERVACIONS: L'Activitat es pot realitzar a la seu del propi centre educatiu o b茅 a la seu de l'Escola de Consum de Catalunya.
COST: Gratu茂ta
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.