AGULLANA.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3r i 4t ESO I BATXILLERAT
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA / PRESENTACIÓ
OBJECTIUS :  Coneixements bàsics de les diferents opcions de mobilitat 
Programa Erasmus + i altres

Eines, idiomes i oportunitats

DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Xerrada on explicarem les diferents opcions de mobilitat que hi han, i els donarem la informació per a poder cercar l'oportunitat que els permeti tenir una experiència a l'estranger.

Hi ha un ampli ventall de possibilitats de fer una estada a un altre país; estudis, feina, pràctiques laborals, voluntariat, turisme alternatiu etc... Totes elles els permetran millorar la formació en idiomes i viure una experiència molt enriquidora i inoblidable.

 Tenim diferents eines i presentacions, com una eines que l'ajudaran a conèixer les diferents opcions i també els tràmits necessaris que caldrà tenir en compte abans de marxar.

DURACIÓ. 60 minuts . Es necessita una aula amb suport per connexió a Internet i projector

CONTACTE: Joan Salellas i Maria José Navarro Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Àrea de Joventut
OBSERVACIONS: INSCRIPCIONS  

Oficina Jove de Figueres/Alt Empordà

Tel.:972673728    A/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

https://www.empordajove.cat/mobilitat-internacional

 
COST: Gratuïta
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.