CISTELLA.png

Carta de Serveis

ÀREA: ALTRES
CURS AL QUAL VA DESTINAT: PROFESSORAT DE CENTR EDUCATIU
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA-TALLER
OBJECTIUS DE TREBALL: Aproparnos a la comprensió de les experiències dels infants i adolescents  respecte a la mort i al dol per tal de poderlos acompanyar en la pèrdua d'un ésser estimat.
 
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Aquesta activitat estarà formada per dues parts: Primer ens aproparem a partir de diferents descripcions  per comprendre la forma en que els infants i adolescents  pensen i senten sobre la mort i com viuen el procès de dol davant la pèrdua d'un ésser estimat. S'aportaran explicacions que ens ajudin a entendre el paper de l'escola davant el procés de dol d'un infant i/o adolescent. I la segona part anirà dirigida a proporcionar als educadors pautes, orientacions pràctiques i propostes didàctiques  que l'ajudin a viure les situacions de pèrdua. Amb tot això estarem aportant maneres sobre com integrar el tema de la mort en l'educació i de com reaccionar davant el dol infantil per a poder-los oferir un bon acompanyament.
DURACIÓ: 4 hores
CONTACTE: Sandra Montero- Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANITZA: Associació Servei de Suport al Dol de Girona
OBSERVACIONS: És necessari un espai amb cadires i taules i projector a l'aula.  Màxim 20 persones
 
COST: 140 euros
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.