AGULLANA.png

Carta de Serveis

脌REA: INNOVACI脫 I NOVES TECNOLOGIES
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R ESO, 2N ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA + GUIA D'ACTIVITATS D'APLICACI脫 A L'AULA O EN L脥NIA
OBJECTIUS : Promoure un 煤s saludable de les tecnologies destacant els seus aspectes positius i les alternatives d'oci incompatibles amb el seu 煤s inadequat o abusiu. Augmentar la percepci贸 de risc associada a l'煤s abusiu o inadequat de les TIC (internet, videojocs, m貌bil ). Augmentar la consci猫ncia sobre la import脿ncia de les q眉estions relacionades amb la privacitat i les TIC. Desenvolupar habilitats socials i personals per limitar la vulnerabilitat davant els mals usos de les TIC. Desenvolupar habilitats socials i personals per limitar la vulnerabilitat davant els mals usos de les TIC. Facilitar a educadors i t猫cnics de prevenci贸 la realitzaci贸 d'activitats educatives amb adolescents per promoure un 煤s saludable de les TIC i prevenir el seu mal 煤s i els problemes associats.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: ON-OFF 茅s un programa de promoci贸 dels bons usos de les tecnologies de la informaci贸 i la comunicaci贸 (TIC) i prevenci贸 dels problemes associats amb el seu mal 煤s. El seu objectiu general 茅s promoure un 煤s saludable de les 鈥減antalles鈥, tot afavorint la reflexi贸 sobre els seus aspectes positius i negatius. 
DURACI脫: 1 HORA VISITA EXPOSICI脫+1 HORA ACTIVITAT COMPLEMENT脌RIA D'APLICACI脫  A L'AULA O EN L脥NIA http://www.pdsweb.org/on-off/
CONTACTE: Cooridinaci贸 Servei Intervenci贸 Socioeducativa  972 67 70 50 
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives
OBSERVACIONS: Visita a l'exposici贸 per a grup m脿xim de 25 persones. CAL INTENTAR FER EN UN DIA EL M脌XIM D'ACTIVITATS. RECOMANEM FER UNA SESSI脫  EN PARAL路LEL DE BONS USOS DE LES PANTALLES ADRE脟AT A LES FAM脥LIES DE L'ALUMNAT QUE FACI AQUESTA ACTVITAT.
COST: gratu茂t. els tallers estan pensats per grup-classe i la realitzaci贸 estar脿 subjecte al volum de la demanda
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.