GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3R I 4T ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: VISITA GUIADA + GUIA DID脌CTIVA AMB 4 ACTIVITATS COMPLEMENT脌RIES. APLICACI脫 A L'AULA O EN L脥NIA.
OBJECTIUS: Millorar la informaci贸 dels i les joves en relaci贸 amb l'alcohol. Augmentar la percepci贸 de risc associada al consum d'alcohol. Analitzar cr铆ticament les actituds sexistes en el context d'oci nocturn. Reflexionar sobre conductes de risc vinculades al consum d'alcohol. Reduir els riscos associats al consum d'alcohol en l'oci nocturn.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Sortim 茅s un programa de prevenci贸 de les drogodepend猫ncies dissenyat com a una eina per fomentar la reflexi贸 entorn del consum d'alcohol des de diversos 脿mbits i espais juvenils, tant en el context escolar com comunitari.  L'exposici贸 que proposa el programa s'orienta al treball amb joves consumidors o no d'alcohol, amb la finalitat de reflexionar sobre el consum i les conductes de risc relacionades amb aquesta subst脿ncia, i aborda de manera respectuosa i cr铆tica aspectes com al viol猫ncia en l'oci nocturn. 
dURADA: 1 hora visita exposici贸+1 hora activitat complement脿ria  d'aplicaci贸 a l'aula o en l铆nia http://www.pdsweb.org/sortim/
CONTACTE: Coordinaci贸 del Servei d'Intervenci贸 Socioeducativa 972 67 70 50
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives.
OBSERVACIONS: Visita a l'exposici贸 en grup classe m脿xim 25 persones.CAL INTENTAR FER EN EL MATEIX DIA, EL M脌XIM D'ACTIVITATS. 
COST: GRATU脧T. ELS TALLERS ESTAN PENSATS PER GRUP-CLASSE I LA REALITZACI脫 ESTAR脌 SUBJECTE AL VOLUM DE LA DEMANDA.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.