AVINYONET.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 4T ESO I BATX- PFI/PTT/-CFGM-ESCOLES D'ADULTS, ESPAIS JOVES I ENTITATS DEL 3R SECTOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER I DINÀMICA
OBJECTIUS: Experimentar i reflexionar sobre els processos de selecció d epersonal més comuns avui dia: la dinàmica de Grup i l'Entrevista de Feina. Reflexionar sobre les habilitats, actituds més valorades i necessàries per afrontar amb èxit un procés de selecció. Reflexionar sobre les nostres actituds, rols i habilitats. 
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: En aquest Taller-Dinàmica ens posarem a prova a partir de dues de les tècniques de selecció més habituals avui en dia, com són: l'entrevista de feina individual i la dinàmica de grup per entendre, no només el funcionament i objectius d'aquestes, sinó també com poder millorar amb les nostres actituds, habilitats i capacitats per poder-les afrontar amb més seguretat a la vida real. 
 
DURACIÓ: 1 hora
CONTACTE: 972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Servei de Treball Jove 
OBSERVACIONS: Per l'execució d'aquest taller es necessita una aula convencional amb ordinador, projector i altaveus. 
COST: Gratuït 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.