BASCARA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT:1R, 2N, 3R, 4t ESO, Batxillerat  i Cicles Formatius
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS: Conèixer les diferents identitats, orientacions i expressions sexuals. Fomentar el respecte per la diversitat sexual per tal d'evitar l'homofòbia, la transfòbia i bifòbia.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Exposició teòrico-pràctica i dinàmiques. L'activitat serà impartida per tècnics/ques voluntaris/es de Creu Roja Joventut formats en la temàtica.
DURACIÓ: 2  HORES 
CONTACTE: Mar Marcé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i/o Elena Jimenez Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Telf.972 22 22 22
ORGANIZA: Creu Roja Joventut
OBSERVACIONS: Aula o sala àmplia que disposi d'equipament audiovisual (PC+Projector). L'activitat està pensada per grup-classe i s'ofereix un taller per curs i centre educatiu.
COST: gratuït
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.