ESPOLLA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR, 1R ESO, 2N ESO, 3R ESO, 4T ESO  I BATX
TIPUS D' ACTIVITAT: PROGRAMA DE MEDITACIÓ PER A PROFESSORAT I ALUMNAT
OBJECTIUS : Activitat per instaurar la meditació a les aules, utilitzant el Mar i el seu poder relaxant com a fil conductor de les sessions. Es faria primer un treball amb mestres i professors perquè puguin integrar les eines i sentir-se en calma dins seu, abans de fer un treball  juntament amb els mestres/ professors i alumnes, perquè junts puguin aprendre a relaxar-se i instaurar la calma uns instants previs a l'inici de les classes. PER AL PERSONAL DOCENT: Aprendre a prémer el " botó de pausa" i sortir del funcionament mental en pilot automàtic. Desperten els 5 sentits per ser més receptius al que ens envolta. Prendre consciència de com estem i com ens sentim per poder acceptar i abraçar les nostres emocions. PER A INFANTS I JOVES: Posar atenció en l'atenció, la prespencia i benevolència. Ajudar a identificar recursos personals. Aportar eines perquè puguin accedir a les seves emocions  per tal de regular-les millor. Fer que els infants i joves esdevinguin experts en el seu propi funcionament, ajudant-los a afrontar l'etapa vital de l'adolescència de manera més serena , amb menys patiment.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT:  El material pedagògic associat a l'activitat és simple, pragmàtic i complet ( manual, fitxes exercicis, audios i gravacions de sons de mar). L'enfocament és lúdic i accessible per als més petits mitjançant jocs, contes i activitats corporals, respiració i moviment i l'expressió de les emocions. Les sessions estan dissenyades per donar als participants eines fàcils i pràctiques en la vida quotidiana . Aprenen a estar més presents, a alentir el seu ritme i alliberar-se de l'estrés, a millorar la qualitat del son, a respirar plenament, a sentir més alegria.Si és possible, es farien una o varies sessions vora mar, per sentir tots els beneficis de la presència del mar.
DURACIÓ: Programa complert de Mindfulness : 8 sessions amb docents previes i entre 6-8 sessions amb infants i joves a l'aula. Les sessions amb docents tenen una durada de 1 HORA i 30 minuts sessions amb nens/es i joves. 
CONTACTE: Valérie 679 017 285 
ORGANIZA: Associació Som Mar - Llançà  - Per més informació podeu contactar amb  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
OBSERVACIONS:  Les sessions amb docents poden ser presencials o on line  a través de la plataforma Zoom, amb gravacions de sons de mar. Si es fan on-line només s'ofereixen les activitats per docents, i s'explicarà com implementar lo après i lo viscut amb els alumnes a l'aula.
COST:  1 sessió conjunta docents/alumnes: 55 €. PROGRAMA COMPLERT MINDFULNESS: 400 €
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.