FORTIA.png

Carta de Serveis

ÀREA: PROMOCIÓ ECONÒMICA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R i 2N ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA TALLER. ES POT DUR A TERME TAMBÉ EN FORMAT ON-LINE
OBJECTIUS :  Destacar els valors del comerç de proximitat. Prendre consciència de que cada consumidor respón a les característiques de la societat a la que pertany: com és el consumidor del S.XXI i quins productes consumeix? Assenyalar els avantatges del comerç de proximitat, les noves tendències de compra: productes de proximitat, amb valor ecològic i amb la implicació social. Aprendre formes de practicar un consum sostenible, solidari i de proximitat.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Primerament es farà una posada en comú de perquè és important el comerç de proximitat per arribar a consensuar els valors que té comprar als comerços locals, tractant temes de sostenibilitat, reactivació de l'economia, confiança i seguretat, millora de barris, atractiu turístic i posada en valor de productes genuïns de la zona. A partir d'aquí es crearan petits grups, per tractar els diferents temes i poder-los comunicar d'una manera efectiva i dinàmica a altres joves de la seva edat. Cada equip ha de fer un vídeo d'un minut màxim per penjar a la xarxa Tik Tok .
DURACIÓ: 2 hores.
CONTACTE: Roser Raluy d'Educart- 669 88 72 77- Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i Educart.Amb la col·laboració dels Ajuntaments de Castelló d'Empúries, l'Escala, Figueres, La Jonquera, Llançà i Roses.

OBSERVACIONS: Per dur a terme aquesta activitat cal disposar d'ordinador amb connexió a internet i els mòbils dels alumnes a l'aula. 

 

COST: 80 € Els tallers estan pensats per grup-classe i la realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.