CAPMANY.png

Carta de Serveis

ÀREA: PROMOCIÓ ECONÒMICA
CURS AL QUAL VA DESTINAT:  5È I 6È DE PRIMÀRIA
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA TALLER. ES POT DUR A TERME TAMBÉ EN FORMAT ON-LINE
OBJECTIUS :  Destacar els valors del comerç de proximitat. Prendre consciència de que cada consumidor respón a les característiques  de la societat on pertany: com és el consumidor del S XXI i quins productes consumeix. Avantatges del comerç de proximitat respecte el de no-proximitat. Les noves tendències de compra: productes de proximitat amb valor ecològic o amb implicació social. Aprendre formes de practicar un consum sostenible, solidari i de proximitat.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Es tracta d'un taller amb una primera part teòrica per imaginar com seria un poble o una ciutat sense comerç local. Es treballaran els conceptes més importants a través d'un joc i es construirà un mural amb post-its per compartir els valors del comerç de proximitat. Després utilitzarem aquestes idees per crear, en petits grups, un anunci publicitari amb l'aplicació Stop Motion per salvar i protegir un comerç de proximitat escollit . Material versió on-line disponible: https://tallerscomercdeproximitat.webnode.es/ 
 
DURACIÓ: 2 hores.
CONTACTE: Roser Raluy- Educart- 669887277
ORGANIZA: Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i Educart, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Castelló d'Empúries, l'Escala, Figueres, La Jonquera i Roses.

OBSERVACIONS: Per dur a terme aquesta activitat cal disposar d'una càmera o mòbil ( educadora), programa d'edició de video ( educadora). Mural o pissarra per posar post-its. 

COST: 80 €.Els tallers estan pensats per grup-classe i en format presencial.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.