NAVATA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R ESO, 2N ESO, 3R ESO, 4T ESO, BATX I ALTRES
TIPUS D' ACTIVITAT:XERRADA TALLER SOBRE SEXUALITAT/AFECTIVITAT. 
OBJECTIUS :  Oferir un espai per atendre i acompanyar  els joves en el procés de desenvolupament i descoberta de la sexualitat per afavorir la vivència d'aquesta manera positiva i responsable. Promocionar la salut sexual i la prevenció i reducció de riscos. Treballar la salut sexual i la prevenció i la reducció de riscos. Treballar la vessant afectiva  en les relacions des d'una mirada d'igualtat. Donar eines per sabers-se respectar i poder viure l'inici de la sexualitat de manera saludable.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: De manera dinàmica, l'educadors plantejarà diferents situacions o temàtiques  relacionades amb la sexualitat per a treballar durant la sessió. L'ideal és plantejar la sessió segons els dubtes i preguntes dels propis joves. Per aquest motiu uns dies abans es demanarà als centres una dinàmica per tal que els joves deixin les seces qüestions de manera anònima.el dia de la sessió es treballarà a partir d'aquests dubtes  i qüestions i es plantejaran noves propostes per treballar cada temàtica. Donat que la sexualitat és un tema molt ampli es pot plantejar una sessió més general o bé incidir en temàtiques concretes. Les possibles temàtiques a treballar serien: Canvis del cos en la sexualitat, Primeres relacions sexuals, Coneixem la menstruació, Emocions i Sexualitat, Parlem de pornografia.
DURACIÓ: 1: 30 hores
CONTACTE: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 972 67 37 28
ORGANIZA: Oficina Jove de l'Alt Empordà

OBSERVACIONS: 

COST: Es podrà subvencionar una part del cost. Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per saber diferents opcions de cost 972 67 37 28.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.