DARNIUS.png

Carta de Serveis

脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R ESO, 2N ESO, 3R ESO, 4T ESO, BATX I ALTRES
TIPUS D' ACTIVITAT:XERRADA TALLER SOBRE SEXUALITAT/AFECTIVITAT. 
OBJECTIUS :  Oferir un espai per atendre i acompanyar  els joves en el proc茅s de desenvolupament i descoberta de la sexualitat per afavorir la viv猫ncia d'aquesta manera positiva i responsable. Promocionar la salut sexual i la prevenci贸 i reducci贸 de riscos. Treballar la salut sexual i la prevenci贸 i la reducci贸 de riscos. Treballar la vessant afectiva  en les relacions des d'una mirada d'igualtat. Donar eines per sabers-se respectar i poder viure l'inici de la sexualitat de manera saludable.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: De manera din脿mica, l'educadors plantejar脿 diferents situacions o tem脿tiques  relacionades amb la sexualitat per a treballar durant la sessi贸. L'ideal 茅s plantejar la sessi贸 segons els dubtes i preguntes dels propis joves. Per aquest motiu uns dies abans es demanar脿 als centres una din脿mica per tal que els joves deixin les seces q眉estions de manera an貌nima.el dia de la sessi贸 es treballar脿 a partir d'aquests dubtes  i q眉estions i es plantejaran noves propostes per treballar cada tem脿tica. Donat que la sexualitat 茅s un tema molt ampli es pot plantejar una sessi贸 m茅s general o b茅 incidir en tem脿tiques concretes. Les possibles tem脿tiques a treballar serien: Canvis del cos en la sexualitat, Primeres relacions sexuals, Coneixem la menstruaci贸, Emocions i Sexualitat, Parlem de pornografia.
DURACI脫: 1: 30 hores
CONTACTE: Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 972 67 37 28
ORGANIZA: Oficina Jove de l'Alt Empord脿

OBSERVACIONS: 

COST: Es podr脿 subvencionar una part del cost. Les sol路licituds s'atendran per ordre d'arribada. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per saber diferents opcions de cost 972 67 37 28.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.