AGULLANA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER A LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3R i 4t ESO.
TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICIÓ + GUIA D’ACTIVITATS D’APLICACIÓ PRESENCIAL O EN LÍNIA.
OBJECTIUS: Promoure l'ús saludable de les TRIC (Tecnologies de la Relació, Informació i Comunicació) i destacar-ne les potencialitats. Augmentar la percepció de risc associat a usos problemàtics de les TRIC. Desenvolupar habilitats i capacitats personals per limitar la vulnerabilitat davant de certes pràctiques a través de les TRIC. Augmentar la consciència sobre la importància de les qüestions relacionades amb el sexting, el sexpreading i la ciberviolència.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: 

TRIC TRICKS és un programa de promoció i prevenció dels riscos associats a la utilització. L’objectiu general és promoure usos adequats de les pantalles, tot afavorint la reflexió sobre els seus aspectes positius i negatius. Consta d’una exposició, formada per 10 panells que incorporen elements interactius, així com una guia d’activitats, dirigides a grups d’adolescents de 14 a 16 anys aproximadament.  

DURACIÓ:  1 hora visita exposició i 1 hora activitat complementària a l'aula o en línia.
CONTACTE: Luci Alvarado 972 67 70 50 o béAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de conductes addictives.
OBSERVACIONS:  CAL INTENTAR FER EN UN DIA EL MÀXIM D'ACTIVITATS. Els centres educatius de figueres  heu de sol·licitar les activitats per la via que estableixi l'Ajuntament de Figueres.

Recomanem fer una sessió sobre bons usos de les pantalles per a mares i pares dels alumnes que facin aquesta activitat.

COST: gratuït.  ELS TALLERS ESTAN PENSATS PER GRUP-CLASSE I LA REALITZACIÓ ESTARÀ SUBJECTE AL VOLUM DE LA DEMANDA.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.