ORDIS.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER A LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT:1R, 2N, 3R, 4t ESO, Batxillerat  i Cicles Formatius
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS: Treballar l'Alimentació Saludable i hàbits esportius saludables. Treballar el concepte d'autoestima i els trastorns de conducta alimentaria. Analitzar la influència dels mitjans de comunicació en la imatge i la indústria alimentària.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Exposició teòrico-pràctica i dinàmiques. L'activitat serà impartida per tècnics/ques voluntaris/es de Creu Roja Joventut formats en la temàtica.
DURACIÓ: 2  HORES 
CONTACTE: Mar Marcé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i/o Elena Jimenez Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Telf.972 22 22 22
ORGANIZA: Creu Roja Joventut
OBSERVACIONS: Aula o sala àmplia que disposi d'equipament audiovisual (PC+Projector). L'activitat està pensada per grup-classe i s'ofereix un taller per curs i centre educatiu.
COST: gratuït
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.