NAVATA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ AMBIENTAL
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Superior
TIPUS D' ACTIVITAT: VISITA GUIADA
OBJECTIUS: Fomentar la reducció de residus i explicar accions per tal d’allargar el temps de vida de l’abocador.Aprendre el funcionament de l’abocador i quin és el destí final de les deixalles que es generen a la comarca.Sensibilitzar els alumnes tot visualitzant el recursos que es generen a la comarca.Donar a conèixer la funció de la deixalleria i el seu funcionament.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Podeu consultar el contingut de l'activitat a http://educacio.mediambient-altemporda.org/CercadorActivitats.aspx
DURACIÓ: 2 hores - matí
CONTACTE: Àrea de Medi Ambient del CCAE – 972503088 Ext 403-404
ORGANIZA: Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà
OBSERVACIONS: Aquesta activitat es porta a terme durant el curs escolar, sempre i quan es sol·liciti almenys amb 15 dies d’antelació.Per a la realització d’aquesta activitat es proposa haver treballat amb anterioritat des de l’escola diverses activitats que facilitin entendre l’evolució de la generació de residus i la seva interacció amb el medi natural. Es proposa un joc interactiu sobre un DVD de l’abocador controlat i la selecció de residus.
COST: L'activiat és gratuïta per a les escoles de l'Alt Empordà.El transport fins a l’abocador serà a càrrec de cada escola.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.