BASCARA.png

Carta de Serveis

 脌REA: EDUCACI脫 AMBIENTAL
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Mitj脿
TIPUS D' ACTIVITAT: VISITA
OBJECTIUS: Explicar qu猫 茅s una deixalleria i el tipus de residus que s鈥檋i poden portar, incidint principalment en els residus especials. Fomentar l鈥櫭簊 de la deixalleria.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: El contingut d'aquesta activitat la podreu consultar a http://educacio.mediambient-altemporda.org/CercadorActivitats.aspx
DURACI脫: 1 hora- mat铆
CONTACTE: 脌rea de Medi Ambient del CCAE 鈥 972503088 Ext 403-404
ORGANIZA: 脌rea de Medi Ambient del Consell Comarcal Alt Empord脿
OBSERVACIONS: Per a la realitzaci贸 d鈥檃questa activitat es proposa haver treballat amb anterioritat des de l鈥檈scola un dossier pedag貌gic que permet treballar el tema dels residus de la deixalleria. 
Nom茅s es pot realitzar a les escoles dels municipis que tenen deixalleria. El transport dels alumnes va a c脿rrec de l'escola.
COST: Segons municipi: Durant l'any en curs de la implantaci贸 d'una nova deixalleria a la Xarxa de deixalleries: gratu茂t Per la resta de deixalleries consultar l'脿rea de medi ambient.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.