ALBANYA.png

Carta de Serveis

 ÀREA: EDUCACIÓ AMBIENTAL
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Mitjà
TIPUS D' ACTIVITAT: VISITA
OBJECTIUS: Explicar què és una deixalleria i el tipus de residus que s’hi poden portar, incidint principalment en els residus especials. Fomentar l’ús de la deixalleria.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: El contingut d'aquesta activitat la podreu consultar a http://educacio.mediambient-altemporda.org/CercadorActivitats.aspx
DURACIÓ: 1 hora- matí
CONTACTE: Àrea de Medi Ambient del CCAE – 972503088 Ext 403-404
ORGANIZA: Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal Alt Empordà
OBSERVACIONS: Per a la realització d’aquesta activitat es proposa haver treballat amb anterioritat des de l’escola un dossier pedagògic que permet treballar el tema dels residus de la deixalleria. 
Només es pot realitzar a les escoles dels municipis que tenen deixalleria. El transport dels alumnes va a càrrec de l'escola.
COST: Segons municipi: Durant l'any en curs de la implantació d'una nova deixalleria a la Xarxa de deixalleries: gratuït Per la resta de deixalleries consultar l'àrea de medi ambient.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.