DARNIUS.png

Carta de Serveis

脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS
TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICI脫 + GUIA AMB 6 ACTIVITATS COMPLEMENT脌RIES. APLICACI脫 A L'AULA O EN L脥NIA
OBJECTIUS : Contribuir  a promoure entre els i les joves una consci猫ncia cr铆tica davant les conductes sexuals de risc, generant un estat d'opini贸 favorable a la promoci贸 d'h脿bits saludables i a la salut. Facilitar informaci贸 i sensibilitzar sobre els riscos i conseq眉猫ncies de les infeccions de transmissi贸 sexual. Reflexionar sobre les relacions i l'afectivitat. Proporcionar una visi贸 positiva i desenfadada de la sexualitat on la cerca de benestar i salut f铆sica i emocional 茅s primordial.Entendre les diferents maneres de viure la sexualitat i desenvolupar coneixement i toler脿ncia cap a la diversitat per evitar prejudicis i discriminacions. Desfer mites i t貌pics sobre la sexualitat que interrompen la viv猫ncia d'una sexualitat sana i agradable. Prevenir les situacions d'ab煤s i falta de consentiment ple dins la sexualitat.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: SEX O NO SEX es un programa universal d'educaci贸 afectivo-sexual i de prevenci贸 de les infeccions de transmissi贸 sexual- ITS- VIH Sida. Posa a l'abast elements informatius i educatius que, defugint de plantejaments moralistes, ajudin a orientar actituds i facilitar estrat猫gies per a la promoci贸 d'h脿bits saludables  i la prevenci贸 de conductes de risc. Per tal de fer-ho m茅s motivador i profit贸s, l'exposici贸 s'ha actualitzat la versi贸, oferint un enfocament de promoci贸 de la salut amb una visi贸 positiva, inclusiva i desenfadada de la sexualitat, dotant-la de perspectiva de g猫nere i incorporant-hi elements de prevenci贸 de conductes masclistes, tot combinant panells informatius amb altres que inclouen  components de reflexi贸 al voltant de diferents aspectes sobre la sexualitat i l'afectivitat.
DURACI脫: 1 hora visita exposici贸 i 1 hora ACTIVITAT COMPLEMENT脌RIA A L'AULA O EN L脥NIA
CONTACTE: Meritxell Pom茅s 972 67 70 50 - Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives.

OBSERVACIONS: Visita a l'exposici贸 amb grup m脿xim de 25 persones. CAL INTENTAR FER EN UN DIA EL M脌XIM D'ACTIVITATS. 

COST: gratU脧T. Els tallers estan pensats per grup-classe i la realitzaci贸 estar脿 subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.