CABANES.png

Carta de Serveis

脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO, 4r ESO, BTX, Altres.
TIPUS D' ACTIVITAT: CONCURS
OBJECTIUS: Animar a l'alumnat que ja hagi comen莽at a experimentar amb el tabac a abandonar-ne el consum. Implicar l'alumnat en la realitzaci贸 d'una activitat creativa conjunta relacionada amb la prevenci贸 del consum de tabac. Contribuir a desnormalitzar el consum de tabac entre la poblaci贸 adolescent.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT:  El 31 de maig de cada any la Organitzaci贸 Mundial de la Salut celebra el dia Mundial sense Tabac, amb l'objectiu d'assenyalar els riscos que suposa el consum de tabac per a la salut i fomentar pol铆tiques eficaces de reducci贸 d'aquest consum. La sensibilitzaci贸 de la poblaci贸 respecte dels efectes nocius del consum de tabac 茅s fonamental per aconseguir aquest objectiu. Disseny de cartells en relaci贸 al lema del Dia Mundial sense Tabac, 31 de Maig, i confeccionar amb els guanyadors un calendari escolar.
El guanyador/a del concurs rebr脿 un premi valorat en 100 鈧, i el centre al qual pertany i rebr脿 materials educatius per un valor aproximat de 300 鈧.
DURACI脫: LA CONVOCAT脪RIA ES REALITZA AL MES DE MAR脟 I EL CONCURS ES REALITZA EL MES DE MAIG
CONTACTE: Coordinaci贸 Serveis Intervenci贸 Socioeducativa 972 67 70 50 
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives.
OBSERVACIONS: Es far脿 difusi贸 comunicant el lema del concurs de cartells un mes abans a cada centre.Aquesta activitat tamb茅 s'oferta a PQPI i els Cicles Formatius de Grau Mitj脿.
COST: Gratu茂t
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.