GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 2r ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICI脫 GUIADA + GUIA AMB PROPOSTA DE 4 ACTIVITATS COMPLEMENT脌RIES I ORIENTACIONS PER A LES FAM脥LIES. APLICACI脫 A L'AULA O EN L脥NIA
OBJECTIUS: Millorar la informaci贸 dels i les adolescents en relaci贸 a l'alcohol. Augmentar la percepci贸 de risc associada al consum d'alcohol. Analitzar cr铆ticament els t貌pics i les falses creences habituals en relaci贸 a l'alcohol. Augmentar el grau de consci猫ncia sobre les conseq眉猫ncies negatives del consum abusiu d'alcohol. Afavorir una posici贸 cr铆tica envers els missatges publicitaris sobre les begudes alcoh貌liques.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Programa T'Ho Empasses Tot? 茅s un programa universal per a fomentar la reflexi贸 entorn al consum d'alcohol des de l'脿mbit educatiu. S'orienta a treballar amb menors que no consumeixen alcohol, posant al seu abast elements informatius i educatius que ajudin a orientar actituds i conductes, i a q眉estionar cr铆ticament els aspectes  de la representaci贸 social del consum d'alcohol que no es corresponen amb un plantejament objectiu.  A la vegada, el programa t茅 en compte la realitat epidemiol貌gica de l'abast del consum d'alcohol ente els i les adolescents.
DURACI脫:1 HORA+ 1 HORA aCTIVITAT COMPLEMENT脌RIA  A L'AULA O EN LINIA. http://www.pdsweb.org/tho-empasses-tot/
CONTACTE: Coordinaci贸 dels Serveis d'Intervenci贸 Socioeducativa 972 67 70 50
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives.
OBSERVACIONS: La visita a l'exposici贸 est脿 pensada per un grup m脿xim de 25 persones. 
COST: GRATU脧T. Els tallers estan pensats per grup- classe i la realitzaci贸 estar脿 subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.