ELFAR.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3r ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICIÓ GUIADA+ 4 ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES. D'APLICACIÓ A L'AULA O EN LÍNIA
OBJECTIUS DE TREBALL: Informar sobre el cànnabis: efectes, riscos i aspectes relacionats. Treballar possibles situacions relacionades amb la substància que es poden trobar els i les joves. Identificar i analitzar críticament els principals factors que influeixen en les decisions dels i de les joves de fumar " porros". Potenciar la capacitat crítica i afavorir la presa de decisions autònomes i individuals. Trencar tòpics i creences errònies sobre el cànnabis. Analitzar i reflexionar sobre la publicitat i les tècniques de màrqueting sobre aquesta substància.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: El programa " Cànnabis, com ho vius?" és un programa de prevenció universal de prevenció de les drogodependències que té com a objectiu informar sobre les conseqüències de l´ús del cannabis. Conté una exposició en format còmic per tal de potenciar la reflexió a partir de les situacions properes als destinataris. Es tracta de crear , a partir de la visita de l'exposició, un espai de debat i discussió que fomenti la reflexió i l'ànalisi de les situacions que viuen els i les joves en relació amb el consum de cannabis. Aquest programa pretén posar a l'abast elements informatius i educatius que, ajudin a orientar actituds i conductes , i a qüestionar crítcament aspectes de la representació social del consum de cànnabis, que no es corresponen amb un plantejament objectiu. 
DURACIÓ: 1 HORA DE VISITA EXPOSICIÓ + 1 HORA D'ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA D'APLIACIÓ A L'AULA O EN LÍNIA. http://www.pdsweb.org/cannabis-com-ho-vius/
CONTACTE: Coordinació dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa  972 67 70 50
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de Conductes Addictives.
OBSERVACIONS: Visita a l'exposició, cal fer-la en grup de màxim 25 persones.  
COST: GRATUÏT. Els tallers estan pensats per grup- classe i la realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.