ORDIS.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: MARES I PARES AMB FILLS I FILLES PRE-ADOLESCENTS, ENTRE 9-13 ANYS.
TIPUS D' ACTIVITAT: 3 SESSIONS FORMATIVES I D'ENTRENAMENT D'HABILITATS PARENTALS D’APLICACIÓ PRESENCIAL O EN LÍNIA.
OBJECTIUS: Modificar els factors de risc i de protecció mitjançant l'augment dels coneixements sobre drogues per part de les famílies, la millora de les seves habilitats educatives i la clarificació de la posició familiar en relació a les conductes addictives.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Moneo és un programa universal d’educació familiar per a la prevenció de les drogodependències adreçat a pares i mares de nois/es preadolescents i centrat en l'entrenament d'habilitats educatives. Alguns dels principals factors de risc i factors de protecció per al consum de drogues , l' ús abusiu de les pantalles i altres conductes problemàtiques en la infància i l'adolescència es troben dins l'entorn familiar. El programa pretén enfortir l'entorn familiar millorant les competències educatives de les famílies. 
DURACIÓ:  3 sessions de 90 minuts presencial o en línia.  Més informació: http://www.pdsweb.org/moneo/
CONTACTE: Luci Alvarado 972 67 70 50 o béAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de Conductes Addictives.
OBSERVACIONS:  Les sessions del programa es duran a terme durant 4 setmanes consecutives.

Destinada a mares i pares, AMPES. Els centres educatius de Figueres  heu de sol·licitar les activitats per la via que estableixi l'Ajuntament de Figueres.

COST: GRATUÏT. ELS TALLERS ESTAN PENSATS PER GRUPS I LA REALITZACIÓ ESTARÀ SUBJECTE AL VOLUM DE LA DEMANDA.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.