ORDIS.png

Carta de Serveis

脌REA: CONSUM
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Inicial, Cicle Mitj脿, Cicle Superior
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/TALLER
OBJECTIUS : L'Escola del Consum de Catalunya (ECC) 茅s un servei p煤blic creat per l'Ag猫ncia Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu 茅s afavorir la pres猫ncia de l'educaci贸 del consum dins l'脿mbit educatiu catal脿, posant al servei de la ciutadania una diversitat d'activitats i oferint-li un assessorament en mat猫ria d'educaci贸 del consum.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: La din脿mica general dels tallers parteix sempre d'una presentaci贸, la realitzaci贸 del taller i una aplicaci贸 final, en que es fa una s铆ntesi de continguts m茅s rellevants dels tallers.
DURACI脫: 3 hores. Els professionals de l'Escola de Consum de Catalunya es despla莽aran al CEIP per dur a terme l'activitat, i en tot moment els alumnes han d'estar acompanyats d'un professor/a responsable del grup.
CONTACTE: Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o b茅 93 5516551 /93 551 65 54
ORGANIZA: Ag猫ncia Catalana del Consum
http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/educacio-primaria/
OBSERVACIONS: L'Activitat es pot realitzar a la seu del vostre CEIP o b茅 a les depend猫ncies de l'Escola de Consum de Catalunya.
COST: Gratu茂ta
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.