NAVATA.png

Carta de Serveis

ÀREA: CONSUM
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO, 4r ESO, BTX, Altres.
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/TALLER
OBJECTIUS DE LA FEINA: L’Escola del Consum de Catalunya és un servei públic gratuït creat per l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya. El seu objecitu és afavorir la presència de l’educació del consum dins l’àmbit educatiu català, posant al servei de la ciutadania una diversitat d’activitats i oferint-li assessorament en matèria d’educació del consum.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Hi ha dos tipus de tallers:

Globals: tallers que, a partir d’un tema quotidià, tracten diferents conceptes relacionats amb el consum d’una forma glogal i insideixen sobretot en continguts actitudinals.

Específics: tallers en què es tracten temes concrets relacionats amb el consum.

DURACIÓ: 2h (mínim 2 activitats dia)
CONTACTE: http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/eso-batxillerat-i-cicles-formatius/

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 93 5516551 /93 551 65 54

ORGANIZA: Agència Catalana del Consum
OBSERVACIONS: Aquesta activitat es pot dur a la seu de l'Escola de Consum de Catalunya o al vostre centre.
COST: Activitat grauïta
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.