AVINYONET.png

Carta de Serveis

脌REA: CONSUM
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO, 4r ESO, BTX, Altres.
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/TALLER
OBJECTIUS DE LA FEINA: L'Escola del Consum de Catalunya (ECC) 茅s un servei p煤blic creat per l'Ag猫ncia Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu 茅s afavorir la pres猫ncia de l'educaci贸 del consum dins l'脿mbit educatiu catal脿, posant al servei de la ciutadania una diversitat d'activitats i oferint-li un assessorament en mat猫ria d'educaci贸 del consum.
DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Hi ha dos tipus de tallers: Uns de caire m茅s GLOBAL ( tallers que, a partir d'un tema quotidi脿, tracten diferents conceptes relacionats amb el consum d'una forma global i que incideixen sobretot en continguts actitudinals) i ESPEC脥FICS ( tallers en que es tracten temes concrets relacionats amb el consum).
DURACI脫: 4:30 hores. 
CONTACTE: Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o b茅 93 5516551 /93 551 65 54
ORGANIZA: Ag猫ncia Catalana del Consum
http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/eso-batxillerat-i-cicles-formatius/
OBSERVACIONS: Aquesta activitat es pot dur a terme directament a les depend猫ncies de l'Institut o b茅 a la seu de l'Escola de Consum de Catalunya.
COST: Gratu茂ta
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.