ALBANYA.png

Carta de Serveis

CICLE INICIAL

 • COEDUCANT DES DE L'ESCOLA

  脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: cicle inicial i CICLE MITJ脌
  TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
  OBJECTIUS : Con猫ixer els estereotips de g猫nere que fomenten alguns jocs i joguines i mostrar nens i nenes jugant tot tipus de jocs. Aprendre a valorar els jocs i les joguines que promouen actituds i comportaments de cooperaci贸, d'amistat, de respecte, de relacions d'igualtat. Conscienciar i implicar a les criatures i a les seves fam铆lies de la import脿ncia de joguines no sexistes.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Cada nen i nena portar脿 alguna joguina i ens preguntarem si creuen que hi ha joguines de nens i de nenes,quines els agraden i quines no els agraden i proposarem canvis de joguines i de rols. Ens explicaran com hi juguen i qu猫 aprenen de cada joguina. Aix铆 es crear脿 una botiga de joguines i un cat脿leg de joguines ( amb fotografies, dibuixos), que q眉estioni les que tenen car脿cter sexista. El cat脿leg arribar脿 a les fam铆lies per tal que coneguin qu猫 s贸n les joguines sexistes i ho tinguin en compte quan en vulguin comprar alguna.
  DURACI脫: 1 hora.
  CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
  ORGANItZA: Igualtat Creativa www. igualtatcreativa.com
  OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no m茅s de 25-30 alumnes per grup.
  COST: 50 鈧
 • ECO-COMPETENTS

  脌REA: EDUCACI脫 AMBIENTAL
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 
  TIPUS D' ACTIVITAT: PROGRAMA D'EDUCACI脫 AMBIENTAL
  OBJECTIUS : Incorpora aquelles l铆nies de treball de l'anterior programa i pret茅n ampliar tem脿tiques, propostes i tipus de participants per fer-nos a tots una mica m茅s coneixedors del medi ambient per poder actuar per a protegir-lo.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: podreu consultar el contingut de l'activitat a https://educacio.mediambient-altemporda.org/Programa.aspx
  CONTACTE: 脌rea de Medi Ambient del CCAE 鈥972 50 30 88 Ext. 352
  ORGANIZA: 脌rea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿
  OBSERVACIONS: 
  COST: gratu茂t
 • ESCOLA DE CONSUM DE CATALUNYA(Prim脿ria)

  脌REA: CONSUM
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Inicial, Cicle Mitj脿, Cicle Superior
  TIPUS D' ACTIVITAT:  TALLER
  OBJECTIUS : L'Escola del Consum de Catalunya 茅s un servei p煤blic creat per l'Ag猫ncia Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu 茅s afavorir la pres猫ncia de l'educaci贸 del consum dins l'脿mbit educatiu catal脿, posant al servei de la ciutadania una diversitat d'activitats i oferint-li un assessorament en mat猫ria d'educaci贸 del consum.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: La din脿mica general dels tallers parteix sempre d'una presentaci贸, la realitzaci贸 del taller i una aplicaci贸 final, en que es fa una s铆ntesi de continguts m茅s rellevants dels tallers.
  DURACI脫: 1:30 hores. 
  CONTACTE: http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/educacio-primaria/
   o b茅 Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o b茅 93 5516551 /93 551 65 54
  ORGANIZA: Ag猫ncia Catalana del Consum
  OBSERVACIONS: 
  COST: Gratu茂ta
 • MINDFULLNESS VORA MAR ( ED. PRIM脌RIA)

  脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJ脌 I CICLE SUPERIOR D'EDUACI脫 PRIM脌RIA
  TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER VIVENCIAL
  OBJECTIUS : Aprendre a tranquilitzar-se. Sentir i apreciar la calma. Viure el mar d'una manera diferent. Entendre com funciona l'estr茅s i quines conseq眉猫ncies f铆siques i emocionals t茅. Aprendre a regular l'estr茅s i les emocions. Mobilitzar amb efic脿cia els propis recursos i coneixements. Millorar la salut f铆sica i mental gr脿cies al mar. Desenvolupar les compet猫ncies emocionals. Millorar la confian莽a amb un mateix i les relacions amb els altres i amb la natura.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Aquesta activitat vol intriduir progressivament els nens i les nenes ( a partir dels 4-5 anys) a la pr脿ctica de la meditaci贸 i l'atenci贸 plena mitjan莽ant el moviment i la consci猫ncia corporal, la interacci贸 amb la natura, i m茅s espec铆ficament amb el mar. Mitjan莽ant la dansa, el dibuix, els moviments lents, prendrem m茅s consci猫ncia dels nostres cossos i d'on neix el moviment, fins arribar a la quietud i l'escolta dels sons relaxants del mar. 
  DURACI脫: 1H  
  CONTACTE: Val茅rie 679 017 285 
  ORGANIZA: Associaci贸 Som Mar - Llan莽脿  - Per m茅s informaci贸 podeu contactar amb  Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  OBSERVACIONS:  Es duu a terme l'activitat a Llan莽脿 en el marc d'una sortida escolar. Si no fos possible, aquesta activitat tamb茅 es pot realitzar en el context aula amb gravacions de sons de mar. Es possible fer aquesta activitat en l铆nia a trav茅s de la plataforma Zoom
  COST: 55 鈧 per taller.
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.