ESPOLLA.png

Carta de Serveis

2N ESO

 • COMEN脟A EL JOC

  脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 2N ESO
  TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA / PRESENTACI脫
  OBJECTIUS : Conscienciar sobre la responsabilitat penal a partir dels 14 anys
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Situar al jove en les normes que regeixen la societat, sobretot el codi penal i fer-los con猫ixer que als 14 anys perden la impunitat penal. Conscienciar als joves sobre les conseq眉猫ncies que els seus actes poden tenir des del punt de vista penal. Instar als joves a ser reflexius sobre el fet de prendre  bones decisions, ser cr铆tics i de posicionar-se davant diferents situacions.
  DURACI脫: 1 hora o 1:30h.
  CONTACTE: Oficina de Relacions amb la Comunitat 972 54 18 00 o b茅 607 071 864
  ORGANIZA: Mossos d'Esquadra de Figueres
  OBSERVACIONS: Per qualsevol dubte i/o informaci贸:

  Comissaria Mossos d'Esquadra
  Adre莽a: C/ Ter s /n
  Tel猫fon: 972541800
  Fax: 972675705
  A/E: Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  COST: Gratu茂ta
 • CONCURS CARTELLS DIA MUNDIAL SENSE TABAC (PDS)

  脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO, 4r ESO, BTX, Altres.
  TIPUS D' ACTIVITAT:  CONCURS PRESENCIAL O EN L脥NIA.
  OBJECTIUS: Animar a l'alumnat que ja hagi comen莽at a experimentar amb el tabac a abandonar-ne el consum. Implicar l'alumnat en la realitzaci贸 d'una activitat creativa conjunta relacionada amb la prevenci贸 del consum de tabac. Contribuir a desnormalitzar el consum de tabac entre la poblaci贸 adolescent.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT:  El 31 de maig de cada any la Organitzaci贸 Mundial de la Salut celebra el dia Mundial sense Tabac, amb l'objectiu d'assenyalar els riscos que suposa el consum de tabac per a la salut i fomentar pol铆tiques eficaces de reducci贸 d'aquest consum. La sensibilitzaci贸 de la poblaci贸 respecte dels efectes nocius del consum de tabac 茅s fonamental per aconseguir aquest objectiu. Disseny de cartells en relaci贸 al lema del Dia Mundial sense Tabac, 31 de Maig, i confeccionar amb els guanyadors un calendari escolar.
  El guanyador/a del concurs rebr脿 un premi valorat en 100 鈧, i el centre al qual pertany i rebr脿 materials educatius per un valor aproximat de 300 鈧.
  DURACI脫: LA CONVOCAT脪RIA ES REALITZA AL MES DE MAR脟 I EL CONCURS ES REALITZA EL MES DE MAIG
  CONTACTE: Luci Alvarado 972 67 70 50 o b茅 Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives.
  OBSERVACIONS: Es far脿 difusi贸 comunicant el lema del concurs de cartells un mes abans a cada centre. Aquesta activitat tamb茅 s'oferta a PQPI i els Cicles Formatius de Grau Mitj脿.
  COST: Gratu茂t
 • 脡S IMPORTANT SER GUAP@? (IC)

  脌REA: G脠NERE I PREVENCI脫 DE LA VIOL脠NCIA
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle superior de prim脿ria i instituts (ESO i Batxillerat)
  TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
  OBJECTIUS : Analitzar els estereotips de g猫nere transmesos en els mitjans de comunicaci贸 i veure els continguts simb貌lics que porten i les seves conseq眉猫ncies. Aprendre a llegir imatges de la publicitat sobre els est脿ndards de bellesa corporal que regulen l'aparen莽a f铆sica, com si fossin normes. Con猫ixer la influ猫ncia d'aquestes imatges i dels " cossos models" en el desenvolupament de la identitat de g猫nere. Promoure una actitud cr铆tica davant les imatges corporals que es mostren en els mitjans. Construir una identitat personal amb autoestima f铆sica i emocional.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: A trav茅s de la reflexi贸 i el debat (de forma molt participada) es treballa el culte al cos i el valor que es diposita en la bellesa i com aquest porta a la mainada i a la gent jove a fixar-se des de la primera inf脿ncia en el seu cos. Aquest fet s鈥檃ccentua molt m茅s en les persones socialitzades com a dones ja que esdev茅 un eix central del model de feminitat. Quines repercussions sobre la salut i la nostra vida di脿ria t茅 la pressi贸 per seguir els c脿nons de bellesa? En parlem de forma cr铆tica i amena
  DURACI脫: 60 minuts per貌 es recomana, per tal de poder aprofundir en els continguts, que tingui una durada de 90 o 120 minuts.
  CONTACTE: Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  ORGANItZA: Igualtat Creativa www. igualtatcreativa.com
  OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no m茅s de 25-30 alumnes per grup.
  COST: 60 鈧  l鈥檋ora
 • ESCOLA DE CONSUM DE CATALUNYA (Secund脿ria)

  脌REA: CONSUM
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO, 4r ESO, BTX, Altres.
  TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/TALLER
  OBJECTIUS DE LA FEINA: L鈥橢scola del Consum de Catalunya 茅s un servei p煤blic gratu茂t creat per l鈥橝g猫ncia Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya. El seu objecitu 茅s afavorir la pres猫ncia de l鈥檈ducaci贸 del consum dins l鈥櫭爉bit educatiu catal脿, posant al servei de la ciutadania una diversitat d鈥檃ctivitats i oferint-li assessorament en mat猫ria d鈥檈ducaci贸 del consum.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Hi ha dos tipus de tallers:

  Globals: tallers que, a partir d鈥檜n tema quotidi脿, tracten diferents conceptes relacionats amb el consum d鈥檜na forma glogal i insideixen sobretot en continguts actitudinals.

  Espec铆fics: tallers en qu猫 es tracten temes concrets relacionats amb el consum.

  DURACI脫: 2h (m铆nim 2 activitats dia)
  CONTACTE: http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/eso-batxillerat-i-cicles-formatius/

   Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o b茅 93 5516551 /93 551 65 54

  ORGANIZA: Ag猫ncia Catalana del Consum
  OBSERVACIONS: Aquesta activitat es pot dur a la seu de l'Escola de Consum de Catalunya o al vostre centre.
  COST:Activitat grau茂ta
 • MEDITACI脫 A LES AULES

  脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJ脌 I CICLE SUPERIOR, 1R ESO, 2N ESO, 3R ESO, 4T ESO  I BATX
  TIPUS D' ACTIVITAT: PROGRAMA DE MEDITACI脫 PER A PROFESSORAT I ALUMNAT
  OBJECTIUS : Activitat per instaurar la meditaci贸 a les aules, utilitzant el Mar i el seu poder relaxant com a fil conductor de les sessions. Es faria primer un treball amb mestres i professors perqu猫 puguin integrar les eines i sentir-se en calma dins seu, abans de fer un treball  juntament amb els mestres/ professors i alumnes, perqu猫 junts puguin aprendre a relaxar-se i instaurar la calma uns instants previs a l'inici de les classes. PER AL PERSONAL DOCENT: Aprendre a pr茅mer el " bot贸 de pausa" i sortir del funcionament mental en pilot autom脿tic. Desperten els 5 sentits per ser m茅s receptius al que ens envolta. Prendre consci猫ncia de com estem i com ens sentim per poder acceptar i abra莽ar les nostres emocions. PER A INFANTS I JOVES: Posar atenci贸 en l'atenci贸, la prespencia i benevol猫ncia. Ajudar a identificar recursos personals. Aportar eines perqu猫 puguin accedir a les seves emocions  per tal de regular-les millor. Fer que els infants i joves esdevinguin experts en el seu propi funcionament, ajudant-los a afrontar l'etapa vital de l'adolesc猫ncia de manera m茅s serena , amb menys patiment.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: El material pedag貌gic associat a l'activitat 茅s simple, pragm脿tic i complet ( manual, fitxes exercicis, audios i gravacions de sons de mar). L'enfocament 茅s l煤dic i accessible per als m茅s petits mitjan莽ant jocs, contes i activitats corporals, respiraci贸 i moviment i l'expressi贸 de les emocions. Les sessions estan dissenyades per donar als participants eines f脿cils i pr脿ctiques en la vida quotidiana . Aprenen a estar m茅s presents, a alentir el seu ritme i alliberar-se de l'estr茅s, a millorar la qualitat del son, a respirar plenament, a sentir m茅s alegria.Si 茅s possible, es farien una o varies sessions vora mar, per sentir tots els beneficis de la pres猫ncia del mar.
  DURACI脫: Programa complert de Mindfulness : 8 sessions amb docents previes i entre 6-8 sessions amb infants i joves a l'aula. Les sessions amb docents tenen una durada de 1 HORA i 30 minuts sessions amb nens/es i joves. 
  CONTACTE: Val茅rie 679 017 285 
  ORGANIZA: Associaci贸 Som Mar - Llan莽脿  - Per m茅s informaci贸 podeu contactar amb  Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  OBSERVACIONS:  Les sessions amb docents poden ser presencials o on line  a trav茅s de la plataforma Zoom, amb gravacions de sons de mar. Si es fan on-line nom茅s s'ofereixen les activitats per docents, i s'explicar脿 com implementar lo apr猫s i lo viscut amb els alumnes a l'aula.
  COST:  1 sessi贸 conjunta docents/alumnes: 55 鈧. PROGRAMA COMPLERT MINDFULNESS: 400 鈧
 • MINDFULLNESS VORA MAR ( ED. SECUND脌RIA)

  脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R ESO, 2N ESO, 3R ESO, 4T ESO  I BATX
  TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER VIVENCIAL
  OBJECTIUS : Aprendre a tranquilitzar-se. Sentir i apreciar la calma. Viure el mar d'una manera diferent. Entendre com funciona l'estr茅s i quines conseq眉猫ncies f铆siques i emocionals t茅. Aprendre a regular l'estr茅s i les emocions. Mobilitzar amb efic脿cia els propis recursos i coneixements. Millorar la salut f铆sica i mental gr脿cies al mar. Desenvolupar les compet猫ncies emocionals. Millorar la confian莽a amb un mateix i les relacions amb els altres i amb la natura.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Aquesta activitat vol intriduir progressivament els nens i les nenes ( a partir dels 4-5 anys) a la pr脿ctica de la meditaci贸 i l'atenci贸 plena mitjan莽ant el moviment i la consci猫ncia corporal, la interacci贸 amb la natura, i m茅s espec铆ficament amb el mar. Mitjan莽ant la dansa, el dibuix, els moviments lents, prendrem m茅s consci猫ncia dels nostres cossos i d'on neix el moviment, fins arribar a la quietud i l'escolta dels sons relaxants del mar. 
  DURACI脫: 1H  
  CONTACTE: Val茅rie 679 017 285 
  ORGANIZA: Associaci贸 Som Mar - Llan莽脿  - Per m茅s informaci贸 podeu contactar amb  Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  OBSERVACIONS:  Es duu a terme l'activitat a Llan莽脿 en el marc d'una sortida escolar. Si no fos possible, aquesta activitat tamb茅 es pot realitzar en el context aula amb gravacions de sons de mar. Es possible fer aquesta activitat en l铆nia a trav茅s de la plataforma Zoom
  COST: 55 鈧 per taller.
 • ON-OFF (PDS)

  脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R ESO, 2N ESO
  TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA + GUIA D'ACTIVITATS D'APLICACI脫 A L'AULA O EN L脥NIA
  OBJECTIUS : Promoure un 煤s saludable de les tecnologies destacant els seus aspectes positius i les alternatives d'oci incompatibles amb el seu 煤s inadequat o abusiu. Augmentar la consci猫ncia sobre la import脿ncia de les q眉estions relacionades amb la privacitat i les TIC. Treballar alguns riscos a la xarxa com la petjada digital i el ciberassetjament. Augmentar la percepci贸 de risc associada a l'煤s abusiu o inadequat de les TIC (internet, videojocs, m貌bil). Facilitar a educadors i educadores la realitzaci贸 d'activitats educatives amb adolescents per promoure un 煤s saludable de les TIC i prevenir-ne un mal 煤s i problemes associats.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: ON-OFF 茅s un programa de promoci贸 dels bons usos de les tecnologies de la informaci贸 i la comunicaci贸 (TIC) i prevenci贸 dels problemes associats amb el seu mal 煤s. El seu objectiu general 茅s promoure un 煤s saludable de les 鈥減antalles鈥, tot afavorint la reflexi贸 sobre els seus aspectes positius i negatius. 
  DURACI脫: 1 hora visita exposici贸 i 1 hora activitat complement脿ria a l'aula o en l铆nia. M茅s informaci贸:  http://www.pdsweb.org/on-off/
  CONTACTE:  Luci Alvarado 972 67 70 50 o b茅Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives
  OBSERVACIONS:  Visita presencial a l'exposici贸 per a grup m脿xim de 25 persones. CAL INTENTAR FER EN UN DIA EL M脌XIM D'ACTIVITATS. Els centres educatius de Figueres  heu de sol路licitar les activitats per la via que estableixi l'Ajuntament de Figueres.

  Recomanem fer una sessi贸 sobre bons usos de les pantalles per al mares i pares de l鈥檃lumnat que faci aquesta activitat.

  COST: gratu茂t. els tallers estan pensats per grup-classe i la realitzaci贸 estar脿 subjecte al volum de la demanda
 • PROMOCI脫 DELS BONS USOS DE PANTALLES EN FAM脥LIA

  脌REA: INNOVACI脫 I NOVES TECNOLOGIES
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: PARES I MARES AMB FILLS I FILLES QUE CURSIN 6脠  DE PRIM脌RIA I 1R ESO I 2N ESO
  TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA + GUIA D'ACTIVITATS D'APLICACI脫 A L'AULA O EN L脥NIA
  OBJECTIUS : Augmentar els conceixements de les fam铆lies sobre els principals riscos i usos de les pantalles, millorar les compet猫ncies  educatives dels pares i mares per refor莽ar la seva posici贸 familiar respecte els usos de les TIC a casa, dotant-los d'un espai de reflexi贸 o orientaci贸 sobre la tem脿tica.  
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: ON-OFF 茅s un programa de promoci贸 dels bons usos de les tecnologies de la informaci贸 i la comunicaci贸 (TIC) i prevenci贸 dels problemes associats amb el seu mal 煤s. El seu objectiu general 茅s promoure un 煤s saludable de les 鈥減antalles鈥, tot afavorint la reflexi贸 sobre els seus aspectes positius i negatius. 
  DURACI脫: 1: 30 H  D'APLICACI脫  A L'AULA O EN L脥NIA
  CONTACTE: Coordinaci贸 dels Serveis d'Intervenci贸 Socioeducativa 972 67 70 50
  ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives
  OBSERVACIONS:  RECOMANEM AQUESTA ACTIVITAT PER A MARES I PARES D'ALUMNAT DE 6脠 DE PRIM脌RIA I 1R I 2N D'ESO, ELS FILLS DELS QUALS HAGIN FET EL PROGRAMA " ON- OFF" A L'AULA.
  COST: gratu茂t. els tallers estan pensats per grup-classe i la realitzaci贸 estar脿 subjecte al volum de la demanda
 • SOTA PRESSI脫 (PDS)

  脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R I 2N ESO
  TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER/DIN脌MICA DE GRUP D'APLICACI脫 A L'AULA O EN L脥NIA
  OBJECTIUS : Comprendre el concepte de pressi贸 de grup i mostrar com superar-lo fent 煤s de l'assertivitat i de diferents t猫cniques de comunicaci贸. Reflexionar sobre els processos de presa de decisions en situacions de grup i la influ猫ncia en l'inici i el manteniment del consum de drogues. Identificar diferents situacions de pressi贸, tant de grup com individuals. Reflexionar sobre q眉estions sobre l'aprofitament del temps d'oci o el consum de drogues.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: 

  SOTA PRESSI脫 茅s un programa universal de prevenci贸 de les drogodepend猫ncies dissenyat per facilitar el treball educatiu amb els grups d'adolescents al voltant de la pressi贸 de grup, l'assertivitat i la presa de decisions. Les pressions dels amics i amigues s贸n un dels factors sovint implicat en el consum de drogues i en altres conductes problem脿tiques o de risc durant l'adolesc猫ncia. Aquest programa proposa diverses activitats, que partint de situacions properes faciliten treballar alguns aspectes de la vida en grup. La finalitat 茅s provocar la reflexi贸 dels participants en relaci贸 amb la seva manera de prendre decisions dins el grup d'iguals.

  DURACI脫: 1 hora visita exposici贸 i 1 hora activitat complement脿ria a l'aula o en l铆nia.  M茅s informaci贸: http://www.pdsweb.org/sota-pressio/
  CONTACTE: Luci Alvarado 972 67 70 50 o b茅Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives
  OBSERVACIONS: Visita presencial a l'exposici贸 per a grup m脿xim de 25 persones. CAL INTENTAR FER EN UN DIA EL M脌XIM D'ACTIVITATS. Els centres educatius de Figueres  heu de sol路licitar les activitats per la via que estableixi l'Ajuntament de Figueres.
  COST: GRATU脧T. Els tallers estan pensats per grup- classe i la realitzaci贸 estar脿 subjecte al volum de la demanda.
 • T'HO EMPASSES TOT? (PDS)

  脌REA: EDUCACI脫 PER LA SALUT
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r i 2r ESO
  TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICI脫 GUIADA + GUIA AMB PROPOSTA DE 4 ACTIVITATS COMPLEMENT脌RIES I ORIENTACIONS PER A LES FAM脥LIES. APLICACI脫 A L'AULA O EN L脥NIA
  OBJECTIUS: Millorar la informaci贸 dels i les adolescents amb relaci贸 a l'alcohol. Augmentar la percepci贸 de risc associada al consum d'alcohol. Analitzar cr铆ticament els t貌pics i les falses creences habituals amb relaci贸 a l'alcohol. Augmentar el grau de consci猫ncia sobre les conseq眉猫ncies negatives del consum abusiu d'alcohol. Afavorir una posici贸 cr铆tica envers els missatges publicitaris sobre les begudes alcoh貌liques.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: T'HO EMPASSES TOT? 茅s un programa universal per a facilitar la reflexi贸 sobre el consum d'alcohol des de l'脿mbit educatiu. S'orienta a treballar amb menors que no consumeixen begudes alcoh貌liques, posant al seu abast elements informatius i educatius que ajudin a orientar actituds i conductes, i a q眉estionar cr铆ticament els aspectes de la representaci贸 social del seu consum que no es corresponen amb un plantejament objectiu. Alhora, el programa t茅 en compte la realitat epidemiol貌gica de l'abast del consum d'alcohol entre els i les adolescents.

   

  DURACI脫:1 HORA+ 1 HORA aCTIVITAT COMPLEMENT脌RIA  A L'AULA O EN LINIA.  M茅s informaci贸: http://www.pdsweb.org/tho-empasses-tot/
  CONTACTE: Luci Alvarado 972 67 70 50 o b茅Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenci贸 de Conductes Addictives.
  OBSERVACIONS: Visita presencial a l'exposici贸 per a grup m脿xim de 25 persones. CAL INTENTAR FER EN UN DIA EL M脌XIM D'ACTIVITATS. Els centres educatius de Figueres  heu de sol路licitar les activitats per la via que estableixi l'Ajuntament de Figueres.
  COST: GRATU脧T. Els tallers estan pensats per grup- classe i la realitzaci贸 estar脿 subjecte al volum de la demanda.
 • TUTORITZACI脫 DE TREBALLS DE RECERCA

  脿REA: EDUCACI脫 AMBIENTAL

  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO, 4r ESO, BTX.

  TIPUS D' ACTIVITAT: ASSESSORAMENT

  OBJECTIUS: Motivar i fer del treball una experi猫ncia enriquidora per a l麓alumne. 
  Orientar t猫cnicament obtinguent un major aprofundiment en la mat猫ria. 
  Ser un intercanvi benefici贸s tant per l麓alumne com per l麓脌rea de Medi Ambient.

  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Podeu consultar el contingut de  l'activitat a http://educacio.mediambient-altemporda.org/CercadorActivitats.aspx

  DURACI脫: Suport puntual durant tota l'elaboraci贸 del document.

  CONTACTE: 脌rea de Medi Ambient del CCAE 鈥972 50 30 88 Ext. 352
  ORGANIZA: 脌rea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿

  OBSERVACIONS: Per a la realitzaci贸 d麓aquests treballs cal enviar una sol路licitud de tutoritzaci贸, que us podreu descarregar en format .pdf, omplert pel centre d麓educaci贸, en el qual s鈥檋i especificaran les dades corresponents a la pr脿ctica: dades de l鈥檈studiant, hores de tutoritzaci贸 externa que sol路licita, breu descripci贸 de les tasques i dades del tutor extern. I enviar-lo a l麓脌rea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l麓Alt Empord脿.

  COST: La tutoritzaci贸 dels treballs de recerca 茅s gratu茂ta.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.